Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

«Έδειρε ολόκληρη τη διμοιρία καθαρίστρια κιλών πενήντα τρία!»

«Έδειρε ολόκληρη τη διμοιρία καθαρίστρια κιλών πενήντα τρία!». Ευρηματικό και ταυτόχρονα σαρκαστικό το σύνθημα των αλληλέγγυων που μαζί με απολυμένες καθαρίστριες είχαν συγκεντρωθεί έξω από την ΓΑΔΑ σε ένδειξη συμπαράστασης στις πέντε καθαρίστριες που οι μπάτσοι τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί  και τις έστειλαν .. για τα περαιτέρω.  (Τις κατηγορούν για εξύβριση κατά των αστυνομικών Αρχών, διατάραξη ειρήνης σε δημόσιο χώρο και για σωματικές βλάβες κατά αστυνομικού οργάνου).


Τελικά οι απολυμένες, αγωνιζόμενες εργάτριες πήραν προθεσμία μέχρι την επόμενη Παρασκευή 19 Σεπτέμβρη οπότε θα ξαναπαρουσιαστούν στην ΓΑΔΑ για να καταθέσουν για την γελοία κατηγορία που τους αποδίδεται ότι δηλαδή «Καθαρίστρια κιλών πενηντατρία, έδειρε ολόκληρη τη διμοιρία».

Είναι φανερό ότι τέτοιες αστείες κατηγορίες δεν μπορεί να στοιχειοθετούν και πέρα απ’ το προκλητικό της υπόθεσης –να εκτονώνουν δηλαδή τα κτηνώδη ένστικτά τους ορισμένοι μπάτσοι βιαιοπραγώντας σε φτωχές γυναίκες που μπορούσε να είναι μάνες ή αδελφές τους και παράλληλα να τις σέρνουν κατηγορούμενες στα δικαστήρια- η κυβερνητική μεθόδευση δεν αποσκοπεί πουθενά αλλού παρά να τρομοκρατήσει τις απολυμένες καθαρίστριες που για ένα χρόνο δεν έχουν σταματήσει ούτε μια μέρα τον αγώνα τους


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/09/blog-post_56.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου