Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Νεκρός εργαζόμενος στο εργοστάσιο της «Fargeco»

Η ίδια βιομηχανία έχει καταγγελθεί επανειλημμένα για το μεγάλο πρόβλημα δυσοσμίας και ρύπανσης που προκαλεί στην περιοχή

Τη ζωή του έχασε χτες ο 32χρονος εργαζόμενος Αγγελος Φιλιππόπουλος, πατέρας δύο παιδιών, σε μονάδα επεξεργασίας υποπροϊόντων σφαγής της επιχείρησης «Fargeco» στην περιοχή Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών Ηλείας.



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος εντοπίστηκε από συναδέλφους του χωρίς τις αισθήσεις του σε δεξαμενή του εργοστασίου, όπου εκτελούσε εργασίες συντήρησης. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται, ενώ είναι πιθανό ο εργαζόμενος να έχασε αρχικά τις αισθήσεις του και τελικά τη ζωή του λόγω αναθυμιάσεων.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση είναι γνωστή για τη μεγάλη επιβάρυνση που προκαλεί η λειτουργία της από το 2011 στην περιοχή και τις καταγγελίες των κατοίκων του χωριού Αγιοι Θεόδωροι του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης.

Η είδηση είναι από τον "Ριζοσπάστη" και στο συγκεκριμένο δημοσίευμα μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την συστηματική παραβίαση και των περιβαλλοντικών όρων από την εταιρεία 


https://tsak-giorgis.blogspot.com/2018/08/fargeco.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου