Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

ΥΔΡΑ ΓΙΟΚ : ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΡΠΟΙ....ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ !!!



Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα παραμένει η Ύδρα από τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με τον δήμαρχο 'Υδρας, το πρόβλημα επηρεάζει επίσης την υδροδότηση αφού η αφαλάτωση δεν μπορεί να λειτουργήσει και να διαθέσει νερό. 

Ο ΔΕΔΔΗΕ με αφορμή την ολική διακοπή ηλεκτροδότησης στην Ύδρα, η οποία σημειώθηκε περίπου στις 5.30 το πρωί, διευκρινίζει ότι συνεχίζει μέχρι και αυτή την ώρα τις προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη επανηλεκτροδότηση του νησιού.
Ταυτόχρονα έχουν ληφθεί μέτρα για την άμεση μεταφορά Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών, προκειμένου να επανηλεκτροδοτηθεί το νησί σε περίπτωση που η αποκατάσταση της βλάβης αποδειχθεί χρονοβόρα.


Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει συγνώμη για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστεί η ενόχλησή τους. 
Εν τω μεταξύ η υδροφόρα ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ του Πολεμικού Ναυτικού, καταπλέει τις επόμενες ώρες στη νήσο Ύδρα για την κάλυψη αναγκών υδροδότησης της νήσου.
Η υδροφόρα διατέθηκε κατόπιν εντολής του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου και μετά  από αίτημα της Περιφέρειας Αττικής.



https://patrinaki.blogspot.com/2018/08/blog-post_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου