Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Λαφαζάνης: «Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Πρ. του Πολίτη φέρουν την πολιτική ευθύνη για τον ακρωτηριασμό στη Λευκίμμη»

Λαφαζάνης: «Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Πρ. του Πολίτη φέρουν την πολιτική ευθύνη για τον ακρωτηριασμό στη Λευκίμμη»

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε, δήλωσε τα εξής για τον ακρωτηριασμό του 32χρονου στην Κέρκυρα:


«Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μας για τον ακρωτηριασμό του άκρου του χεριού του 32χρονου διαδηλωτή έξω από την άθλια χωματερή της Λευκίμμης, ακρωτηριασμός που έλαβε χώρα την ώρα που τα ΜΑΤ πραγματοποιούσαν άγριες και αδικαιολόγητες επιθέσεις στους διαμαρτυρόμενους πολίτες για τη συνέχιση της λειτουργίας του ανεξέλεγκτου σκουπιδότοπου.

Η κυβέρνηση και ειδικότερα το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη φέρουν βαρύτατη πολιτική ευθύνη για το τραγικό συμβάν. Φέρουν, επίσης, βαρύτατη πολιτική ευθύνη για το κλίμα αστυνομοκρατίας που κυριαρχεί στην Κέρκυρα και την χούντα των ΜΑΤ που έχει επιβληθεί στο νησί και ειδικότερα στην περιοχή της Λευκίμμης.

Αυτήν την ώρα γίνεται απόλυτα επιτακτικό το αίτημα να σταματήσει αμέσως η λειτουργία των χωματερών στην Κέρκυρα και να φύγουν τα ΜΑΤ από τη Λευκίμμη και το νησί, πριν αντιμετωπίσουμε ακόμα πιο έκρυθμες και επικίνδυνες καταστάσεις.»


http://www.zougla.gr/politiki/article/lafazanis-i-kivernisi-ke-to-ipourgio-pr-tou-politi-feroun-tin-politiki-ef8ini-gia-ton-akrotiriasmo-sti-lefkimi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου