Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΕΙΤΕ!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ…

«Ὡς ὁ κύων ἐπιστρέφει εἰς τὸν ἐμετὸν αὐτοῦ,
οὕτως ὁ ἄφρων ἐπαναλαμβάνει τὴν ἀφροσύνην αὐτοῦ». (Παροιμίαι ΚΣΤ’)

«Οι αντίπαλοι της προοδευτικής αναγέννησης της Ελλάδας, οι πρωθιερείς της διαπλοκής και της χρεοκοπίας, λυσσομανούν για την εκδικητική τους Παλινόρθωση. Αρκετοί απ’ αυτούς δεν είναι καν απόγονοι του Δηλιγιάννη και του Γούναρη. Δεν είναι καν εχθροί του εκσυγχρονισμού. Δεν είναι καν πολιτικοί αντίπαλοι. Είναι δηλωμένοι εχθροί της δημοκρατίας. Είναι διορισμένα τσιράκια του δικτάτορα Παπαδόπουλου, φανεροί εραστές της απολυταρχίας, συνοδοιπόροι εθνικοσοσιαλιστών. Τέτοια αντηχούν στον εχθροπαθή λόγο κορυφαίων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Μα στους εχθρούς της κοινωνικής πλειοψηφίας, στους μασκαρεμένους λαθρεπιβάτες της δημοκρατίας, αξίζει μόνο η καταφρόνια. Μόνη μας απάντηση, η έμπρακτη αφοσίωση στην προκοπή και την κοινωνική δικαιοσύνη».

Ο Νίκος o Ξυδάκης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Συριζα, δεν μασάει τα λόγια του. Η καταχθόνια φασιστική συνομωσία ενάντια στην «προοδευτική αναγέννηση της Ελλάδας», φωτίζεται σ’ όλο της το μεγαλείο μετά την συγκλονιστική αποκάλυψη ότι ο δικτάτορας Παπαδόπουλος διορίζει τσιράκια ακόμη και από τον τάφο του!!! Ναι, και όμως έχει αυτή την σατανική δύναμη, όπως άλλωστε κάθε φασίστας, φανερός μεν εραστής της απολυταρχίας, ικανός δε να μασκαρεύεται λαθρεπιβάτης της δημοκρατίας… Δηλαδή οι φασίστες, αυτές οι οχιές οι διμούτσουνες, είναι και φανερά μασκαρεμένοι, και ταυτόχρονα, όμως, λαθρεπιβάτες της δημοκρατίας της οποίας είναι δημόσια δηλωμένοι εχθροί!!!
Η μπουρδάρα και η ασυναρτησία, θα πουν κάποιοι, σ’ όλο της το μεγαλείο σκεπτόμενοι, ίσως, μια ιταλική παροιμία που λέει ότι Οι μανάδες των ηλίθιων είναι πάντα γκαστρωμένες. Πρόκειται, όμως, πράγματι περί απύθμενης βλακείας ή παροιμιώδους ασυναρτησίας; Όχι, βέβαια δεν πρόκειται περί αυτού.
Ο διανοούμενος Ξυδάκης συμπυκνώνει με τα παραπάνω λόγια ένα σημαντικό μέρος της καθεστωτικής προπαγάνδας με ιδιαίτερη έμφαση, καθώς τα κοπάδια των ψηφοφόρων οδηγούνται και πάλι σιγά σιγά προς την εκλογική στρούγκα. Και όπως συχνά παρατηρούμε, οι κάθε λογής θεραπαινίδες τοὐ καθεστώτος Τσίπρα παραμένουν σε συνεχή επαγρύπνηση και με ιδιαίτερο ζήλο, αφού τα πρόβατα που λείπουν από το μαντρί πολλαπλασιάζονται συνεχώς.
Αλλά είπαμε, ο αντιφασισμός θα πετάξει στην θάλασσα τους μασκαράδες του φασισμού, παρ’ ότι τους αξίζει μόνο η καταφρόνια…
Οι πρόθυμοι και οι χρήσιμοι ηλίθιοι άλλωστε είναι προ πολλού έτοιμοι να ανέβουν και πάλι στο «κλαρί» του αντιφασιστικού αγώνα. Ειδικά τώρα, που ο Μητσοτάκης και η «ακροδεξιά ατζέντα» του βρίσκονται προ των πυλών και τα Εξάρχεια κινδυνεύουν (ναι, παρ’ ότι σαπίζουν μέρα με την μέρα ολοένα και περισσότερο, κινδυνεύουν από τον Κυριάκο…).
Αντιφασίστες, αντιφασίστριες, γρηγορείτε, λοιπόν, έρχεται το απόλυτο Κακό, ο Γουρλομάτης…
Λ

https://anarchypress.wordpress.com/2018/08/27/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CF%89%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CF%81%CF%87%CE%BF%CE%BD/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου