Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

ΚΚΕ για ανασχηματισμό: Κράμα παλιών και νέων δοκιμασμένων στην αντιλαϊκή πολιτική των μνημονιακών κυβερνήσεων

ΚΚΕ για ανασχηματισμό: Κράμα παλιών και νέων δοκιμασμένων στην αντιλαϊκή πολιτική των μνημονιακών κυβερνήσεων

«Το νέο κυβερνητικό σχήμα του κ. Τσίπρα, ένα κράμα παλιών και νέων, όλων δοκιμασμένων στην αντιλαϊκή πολιτική των μνημονιακών κυβερνήσεων των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, έχει συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο: Το "μεταμνημονιακό μνημόνιο" και τα μέτρα που αυτό φέρνει. Γι' αυτό και δεν πρόκειται, ούτε να αποπροσανατολίσει, ούτε να εκτονώσει τη δικαιολογημένη δυσαρέσκεια του λαού μας» αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ για τον κυβερνητικό ανασχηματισμό.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://www.antinews.gr/action.read/politiki/kke-gia-anasximatismo-krama-palion-kai-neon-dokimasmenon-stin-antilaiki-politiki-ton-mnimoniakon-kuberniseon/2.126715

2 σχόλια:

 1. ΜΕΡΟΣ 1/2

  {ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ/ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ}


  ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:

  Ο "ΣΥΡΙΖΑ" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΚΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΒΑΘΙΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΜΟ!!! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ/ΧΙΤΛΕΡ ΑΝΤΟΛΦ/Χ.Α." ΩΣ ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ/ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ ΏΣ ΝΕΑΝΤΑΡΤΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

  ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ/ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ [ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η Τροπή {Φυσικής Ορος} ΤΟΥ ΝΟΥ/ΣΚΕΨΗΣ! (Άλλο Τροπή και Αλλο Τρόπος! ΒΛΑΚΕΣ!) Του Νου/ΣΚΕΨΗΣ! ΆΛΛΟ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ-ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ] ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ!

  Ο "ΣΥΡΙΖΑ" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΚΟ - ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ή ΛΙΓΟΤΕΡΟ!

  Ο "ΣΥΡΙΖΑ" ΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ" ΦΟΡΕΑΣ/ΚΙΝΗΜΑ/ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ... ΠΟΤΕ!

  ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΌΤΙ Ο "ΣΥΡΙΖΑ" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΔΕΞΙΑΣ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ "ΜΚΟ-ΣΥΡΙΖΑ" ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ/ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΦΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΟΝ "ΣΥΡΙΖΑ"!

  ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ "ΜΚΟ-ΣΥΡΙΖΑ" ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ/ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (Memorandum for next 99 Years!) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΩΣ ή ΆΛΛΩΣ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ/ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ/Β.ΗΠΕΙΡΟΣ ΘΡΑΚΗ/BATA TRAKYA ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ!

  ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ "ΒΛΕΠΕΙ" ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ/ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΣΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΌΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΪΣΤΟΡΙΚΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ... ΟΡΛ ΓΙΑ ΤΑ ... ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ!

  Ο "ΣΥΡΙΖΑ" ΕΙΝΑΙ..

  ..ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ! ΈΤΣΙ ΑΠΛΑ!  1. ΥΓ. {ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΞΑΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ (ΌΛΩΝ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ) ΌΛΩΝ! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΚΙΑΣ) ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ (ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ NSDAP/ΝΑΖΙ/Χίτλερ)}!
  Πάντοτε ο Ελιτοεσωτερικοναζισμός "ΕΠΙΑΝΕ" ΠΟΣΤΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ Π.Π. (ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΑΙΔΕΙΑΣ)! Στην Χώρα Μας ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ "ΠΡΕΠΕΙ" ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ "ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ-INSTAL" ΑΝΑΛΟΓΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΑ ΆΝΩΘΕΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ!

  Υπόψιν: Επειδή οι Ελιτοεσωτεριστές-Ναζιστές ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ" ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΌΤΙ ΤΟΥΣ "ΣΥΜΦΕΡΕΙ" ΤΑ "ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝ" ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΏΣ... ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ- ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΦΑΝΗ ΒΟΘΡΟΒΡΟΜΟΣΟΥΠΑ!

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΘΡΟΒΡΟΜΟΣΟΥΠΑ ΤΟΥΣ;

  Μάλιστα στο ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΑ Π.Π. ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΏΣ ΜΑΓΕΙΡΟΙ ΤΗΝ ΒΟΘΡΟΒΡΟΜΟΣΟΥΠΑ ΤΟΥΣ!

  Και για Τους Αφελείς: Ο Ελιτοεσωτερικοναζισμός ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΝΟΗΣΗ-ΤΗΝ (ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ) ΑΛΗΘΕΙΑ! ΆΠΕΙΡΑ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ!

  2.ΥΓ. ΤΟ "ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ" ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ (ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕΤΟ!) ΈΧΕΙ "ΣΩΣΤΟΥΣ...... (ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΡΟΣ 2/2)!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΕΡΟΣ 2/2 (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

  {ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ/ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ}

  2.ΥΓ. ΤΟ "ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ" ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ (ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕΤΟ!) ΈΧΕΙ "ΣΩΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ" ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΈΧΕΙ "ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ"! ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ: ΌΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ "ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ" ΤΟΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ "ΣΥΝΕΡΓΑΖΩΝΤΑΙ" ΜΕΤΑ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ! ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΜΑΣ (ΝΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΜΑΣ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΕΘΝΙΚΑ!) ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΤΕ! ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΕΘΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ! α) ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΟΥΤΕ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΑΔΕΛΦΟ" ΜΑΣ! β) ΡΗΞΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΕΣ! γ) ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ (ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΙΚΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ) ΤΩΝ ΖΩΩΝ/ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!- ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ/MEA CULPA"! δ) ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΖΩΗΣ ΤΩΝ "ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ"! ΌΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΕΙΝΑΙ: "ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ"! ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ Η ΠΑΡΟΛΑ ΕΙΝΑΙ: "ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΥΤΟΘΥΣΙΕΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΒΙΕΣ"!

  ΑπάντησηΔιαγραφή