Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Σύρος, 70χρονη: Με έσφιξαν στο λαιμό όταν διαμαρτυρόμουν στον Τσίπρα

70χρονη

Πολύ σοβαρή καταγγελία έκανε 70χρονη πολίτης, κάτοικος Σύρου με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νησί των Κυκλάδων.
Συγκεκριμένα, η 70χρονη μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, υποστήριξε ότι δύο ένστολοι αστυνομικοί που συμμετείχαν στα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη του πρωθυπουργού την έπιασαν από το λαιμό και της έκλεισαν το στόμα, όταν εκείνη πήγε να διαμαρτυρηθεί στον Αλέξη Τσίπρα.

«Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη γιατί πήγα να διαμαρτυρηθώ στην πλατεία Μιαούλη ενώ ο Αλέξης Τσίπρας ανέβαινε στο δημαρχείο. Πήγα, γιατί μας ξεγέλασε και τον είχα ψηφίσει. Τα λόγια είναι παχιά και ψεύτικα. Του είπα: Καλημέρα, σας ευχαριστούμε πολύ που μας αποτελειώσατε την Ελλάδα. Δεν πρόλαβα να του πω για τον ΦΠΑ, για τις συντάξεις, για το νεώριο που έκλεισε», », είπε αρχικά η 70χρονη, η οποία εμφανίστηκε αρκετά ταραγμένη και συνέχισε: «Ήταν δύο αστυνομικοί που με έπιασαν από το λαιμό. Ο ένας μου έσφιξε τον λαιμό και ο άλλος το στόμα για να μη μιλάω. Έγινε έξω από το άγαλμα του Μιαούλη. Έφτασα περίπου στα τρία μέτρα από τον πρωθυπουργό. Εκείνος ήρθε προς τα έμενα και όταν είπα πως όσα είπε ήταν όλα ψέματα, πάνω εκεί… συγγνώμη γιατί είμαι πολύ αγχωμένη. Πονάει ο λαιμός μου από το σφίξιμο, ο άλλος μου έκλεινε το στόμα για να μη μιλήσω», ολοκλήρωσε μιλώντας στον «Θέμα 104,6».
Η 70χρονη κατέληξε πως το περιστατικό έγινε μπροστά σε πολύ κόσμο, ενώ ανέφερε πως το σκηνικό αυτό έγινε μπροστά στον δήμαρχο Σύρου
https://iskra.gr/%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%82-70%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CE%AD%CF%83%CF%86%CE%B9%CE%BE%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CF%8C-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου