Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

(Εσύ, είσαι τόσο βλάκας που συνεχίζεις να πιστεύεις τις παπαριές τους; Σε προετοιμάζουν ρε βλάκα να ψηφίσεις ΝΔ, π.χ. Αθήνα)! Οι μοβόροιΑποτέλεσμα εικόνας για φωτο χειροφίλημα μιχαλολιακου σε μπακογιάννη
Φωτ. Οδόφρ.


 Στην επίσημη ιστοσελίδα των ναζί της Χρυσής Αυγής χθες δημοσιεύτηκε η δήθεν είδηση ότι το ΚΚΕ αποφάσισε να περιφρουρήσει με τους ροπαλοφόρους του τον Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης. 

Πέρα από τη γελοιότητα της συγκεκριμένης προβοκάτσιας των ναζί, υπάρχει ένα πραγματικό ζήτημα με τις εμπρηστικές επιλογές του... παραδοσιακού ακροδεξιούπαρακράτους και όλων των φυλών των «μακεδονομάχων» της πόλης, το οποίο θα έπρεπε να απασχολήσει σοβαρά όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις της Θεσσαλονίκης. 
Οσο κι αν ορισμένες από αυτές κουτοπόνηρα συνεχίσουν να ψάχνουν ψηφαλάκια από τη δεξαμενή των... εριστικών υπερπατριωτών και των μοβόρων εθνικοφρόνων χούλιγκαν της περιοχής.

Δ.Τ. (ΕφΣυν)


http://www.zoornalistas.com/2018/08/blog-post_621.html#more

1 σχόλιο:

 1. ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:

  Ο "ΣΥΡΙΖΑ" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΚΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΒΑΘΙΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΜΟ!!! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ/ΧΙΤΛΕΡ ΑΝΤΟΛΦ/Χ.Α." ΩΣ ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ/ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ ΏΣ ΝΕΑΝΤΑΡΤΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

  ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ/ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ!!!

  Ο "ΣΥΡΙΖΑ" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΚΟ - ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ή ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!!

  Ο "ΣΥΡΙΖΑ" ΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ" ΦΟΡΕΑΣ/ΚΙΝΗΜΑ/ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ... ΠΟΤΕ!!!

  ... ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΌΤΙ Ο "ΣΥΡΙΖΑ" ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΔΕΞΙΑΣ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ... "ΜΚΟ-ΣΥΡΙΖΑ"... ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ/ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΦΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΟΝ "ΣΥΡΙΖΑ"!!!

  ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ "ΜΚΟ-ΣΥΡΙΖΑ" ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ/ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (Memorandum for next 99 Years!) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΩΣ ή ΆΛΛΩΣ ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ/ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ/Β.ΗΠΕΙΡΟΣ ΘΡΑΚΗ/BATA TRAKYA ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ!!!

  ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ "ΒΛΕΠΕΙ" ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ/ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΣΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΌΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΪΣΤΟΡΙΚΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ... ΟΡΛ ΓΙΑ ΤΑ ... ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ!!!

  Ο "ΣΥΡΙΖΑ" ΕΙΝΑΙ ...

  ... ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ! ΈΤΣΙ ΑΠΛΑ!  ΥΓ. {ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ... ΙΘΑΚΗ... ΞΑΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ (ΌΛΩΝ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ) ΌΛΩΝ! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΚΙΑΣ) ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ (ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ NSDAP/ΝΑΖΙ/Χίτλερ)}!
  Πάντοτε ο Ελιτοεσωτερικοναζισμός "ΕΠΙΑΝΕ" ΠΟΣΤΑ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ Π.Π. (ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΑΙΔΕΙΑΣ)! Στην Χώρα Μας ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ "ΠΡΕΠΕΙ" ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ "ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ-INSTAL" ΑΝΑΛΟΓΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΑ ΆΝΩΘΕΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ!

  Υπόψιν: Επειδή οι Ελιτοεσωτεριστές-Ναζιστές ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΓΙΑ ΝΑ "ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ" ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΌΤΙ ΤΟΥΣ "ΣΥΜΦΕΡΕΙ" ΤΑ "ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝ" ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΏΣ... ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ- ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΦΑΝΗ ΒΟΘΡΟΒΡΟΜΟΣΟΥΠΑ!

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΘΡΟΒΡΟΜΟΣΟΥΠΑ ΤΟΥΣ;;

  Μάλιστα στο ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΑ Π.Π. ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΏΣ ΜΑΓΕΙΡΟΙ ΤΗΝ ΒΟΘΡΟΒΡΟΜΟΣΟΥΠΑ ΤΟΥΣ!

  Και για Τους Αφελείς: Ο Ελιτοεσωτερικοναζισμός ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΤΗΝ ... ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΝΟΗΣΗ-ΤΗΝ (ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ) ΑΛΗΘΕΙΑ! ΆΠΕΙΡΑ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή