Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Αφρ. Μάνου - Φ. Βελεσιώτου: Στη θέση της Ηριάννας θα μπορούσε να βρεθεί ο καθένας μας


 

Δυναμικές παρεμβάσεις υπέρ της Ηριάννας και κατά ενός Κράτους που «ενοχοποιεί και τρομοκρατεί όσους σκέφτονται διαφορετικά» έκαναν στην εκπομπή Πεζοί στον Αέρα στο Ραδιόφωνο 24/7, με τις Ιωάννα Κλεφτόγιαννη και Φωτεινή Λαμπρίδη, η Αφροδίτη Μάνου και η Φωτεινή Βελεσιώτου.
AdTech Ad

«Ένα μπάχαλο είναι η χώρα ολόκληρη. Είχα μια ελπίδα σήμερα ότι θα τέλειωνε αυτό στο Εφετείο», σχολίασε η Α.Μάνου, προσθέτοντας: «Είδα σήμερα και με τις τελευταίες αποφάσεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αρχίσει και βλέπουνε ανάμεσα στα χρώματα τις αποχρώσεις και νοιάζονται για τα πειστήρια, για τις αποδείξεις, για τις γνωμοδοτήσεις των επιστημόνων».
«Ως πολίτης αυτής της χώρας δεν έχω πειστεί, για την ενοχή της κοπέλας, συνέχισε. «Λυπάμαι πάρα πολύ, δεν μπορώ όμως να κρίνω συλλήβδην την δικαιοσύνη της χώρας. Ζούμε όμως σε μια χώρα διαλυμένη στα εξ ων συνετέθη. Ελπίζω το συντομότερο δυνατόν να υπάρξουν ψύχραιμες, σωστές φωνές, άνθρωποι που αγαπάνε τη χώρα και έχουν και φιλότιμο για να ξεκολλήσουμε απ΄αυτόν τον απαίσιο βούρκο στον οποίο περνάμε τα τελευταία χρόνια της ζωής μας.»
«Πρόκειται για το θρίαμβο του παραλόγου, η υπόθεση της Ηριάννας, τη στιγμή που αθωώνεται ο Τάσος Θεοφίλου, έχοντας βέβαια εκτίσει 5ετή φυλάκιση. Προφανώς θα ξαναβγούμε δυναμικά οι καλλιτέχνες στους δρόμους», ανέφερε η Φ.Βελετσιώτου , υπογραμμίζοντας ότι «η δικαστική εξουσία τα τελευταία χρόνια είναι από τους βασικούς πυλώνες ενός Κράτους που καταλύει κάθε έννοια ελευθερίας και δημοκρατίας.
Η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή προστατεύει με περισσή φροντίδα ανθρώπους που εξαπάτησαν πολιτικά ,οικονομικά, ηθικά τη χώρα και το λαό μας και ενοχοποιεί και τρομοκρατεί όσους σκέφτονται διαφορετικά. Ε, φτάνει πια!
«Υποχρέωση του κάθε πολίτη, όχι μόνο των καλλιτεχνών», χαρακτήρισε την υποστήριξη της Ηριάννας. «Κι εγώ ως πολίτης αυτής της χώρας θέλω να μιλήσω για αυτήν. Η Ηριάννα είναι ακόμα ένας άνθρωπος που έρχεται να προστεθεί στη λίστα αυτών που διώκονται ποινικά για την πολιτική τους τοποθέτηση. Στη θέση της Ηριάννας θα μπορούσε να βρεθεί ο καθένας μας, κι όταν λέω καθένας δεν εννοώ του νοικοκυραίους που κοιτάζουν τη ζωάρα τους».
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/afr-manoy-f-velesiwtoy-sth-thesh-ths-hriannas-tha-mporouse-na-vrethei-o-kathenas-mas.4770075.html

1 σχόλιο:

  1. Ο Παραλογισμός Στο Πλήρες Μεγαλείο Του!

    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΉ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ!!!

    Αυτές και Άλλες Παρόμοιες Αποφάσεις της "Ελληνοποιημένης Αποικιοκρατικής Δικαστικής Δικαιοσύνης" εμπεριέχουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!

    Ανέκαθεν και Πάντοτε η Αντιστροφή Της (έστω και κοινής) ΛΟΓΙΚΗΣ τόσο σε Κοινωνικοπολιτικό επίπεδο όσο και επιστημονικό είτανε και ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ Ναζιστοφασιστικών Ιδεολογικών Ρευμάτων! Η Ιστορία Είναι ο Μάρτυρας Αυτού!

    Η "Απόφαση" της Εμφυλιοπολεμικής Δικαιοσύνης Άλλων Πρόσφατων Καταραμένων και Ανθελληνικών Καιρών/Χρόνων Παραβιάζει και Βιάζει Τόσο Την Κοινή Όσο και Την Επιστημονική Λογική!!! Αυτό Δεν Έχει Σχέση ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ/ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ (για τους Σκατοφωστήρες ΟΛΟΥΣ: Νοοτροπία Εστί ΤΡΟΠΗ (ΕπιστημονικοΦυσικός Ορος) ΣΚΕΨΗΣ και ΌΧΙ... τρόπος σκέψης!!! Εντάξει ΜΛΚες;;;



    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ (Χωρίς "να" "θα" "όταν" και "ναι" "μεν" "αλλά") ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗΣ ΜΕ ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!


    Όλοι Ελέγχονται Τόσο Από Τον Ζωντανό Θεό όσο και από Τον Θεό Του/Των Θανάτου/Νεκρών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή