Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Αστοχία σε κείμενο της Αντα Ψαρρά

Του Γ.Γ.

Μόνο για ανευθυνότητα και για απειρία δεν μπορείς να κατηγορήσεις την δημοσιογράφο της «Εφημερίδας των Συντακτών» Αντα Ψαρρά.
Γι’ αυτό αισθανθήκαμε έκπληξη βλέποντας σήμερα σε κείμενο της να ενστερνίζεται απολύτως τα όσα αποδίδει η «αντιτρομοκρατική» σχετικά με την ύπαρξη DNA του Περικλή και της Ηριάνας σε οπλισμό, που η ασφάλεια αποδίδει σε τρομοκρατική οργάνωση.

Μας γράφει, λοιπόν, η κ. Αντα Ψαρρά:


 
Φταίει η Ηριάννα και πλήρωσε χθες την «επικίνδυνη» σχέση της, πλήρωσε την επιμονή της να σταθεί δίπλα στον σύντροφό της όταν εκείνος κυνηγήθηκε γιατί είχε -λέει- φιλίες με δύο μέλη των Πυρήνων. Κι αν τελικά εκείνος αθωώθηκε ποιος νοιάζεται; Υπάρχει στη θέση του η Ηριάννα, υπάρχει και ο Περικλής που ήξερε κι αυτός ένα μέλος των Πυρήνων και είχε πάει στο σπίτι του.
Και τι έκαναν αυτοί οι δύο τελικά; Είχαν ακουμπήσει ένα γεμιστήρα, οπότε οπλοκατοχή. Είχαν και φίλους στους Πυρήνες, οπότε να και η τρομοκρατία.


Από πού προκύπτει όμως  κ. Ψαρρά ότι «ακούμπησαν ένα γεμιστήρα»; Αν αναφέρατε ότι αυτό τους αποδίδει το κατηγορητήριο θα ήταν κατανοητό. Εσείς όμως μας το παρουσιάζεται σαν δεδομένο.
Η Ηριάννα σε συνέντευξη της το αρνήθηκε κατηγορηματικά.   
Το –εξαφανισμένο- «μερικό δείγμα DNA» της Ηριάννας ακόμα και για τον αρμόδιο ιατροδικαστή της ΕΛ.ΑΣ., στην πρωτόδικη ακροαματική διαδικασία, θεωρήθηκε ότι το δεν ήταν αρκετό για να υπάρξει ταυτοποίηση.  

Εντελώς αμφισβητούμενη είναι η ίδια κατηγορία που αποδίδεται και στον Περικλή

Εσείς κ. Ψαρρά πώς αποδέχεστε ένα πιθανότατα κατασκευασμένο από την «αντιτρομοκρατική» «ενοχοποιητικό στοιχείο», σαν υπαρκτό;  
Κάποιες σωστές εκτιμήσεις που κάνετε στο κείμενο σας δεν εξαλείφουν την αστοχία που διαπράξατε.


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/07/blog-post_89.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου