Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Το πρώτο μήνυμα του Τάσου Θεοφίλου μετά την απελευθέρωσή του

Το πρώτο μήνυμα του Τάσου Θεοφίλου μετά την απελευθέρωσή του

Τις πρώτες του δηλώσεις από τη στιγμή της απελευθέρωσής του έκανε ο Τάσος Θεοφίλου μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, εκφράζοντας τη βαθιά του ευγνωμοσύνη για το κύμα αλληλεγγύης και στήριξης που δέχτηκε.

Τόνισε ότι η νίκη αυτή δεν είναι προσωπική του δικαίωση, αλλά «μία νίκη των από τα κάτω απέναντι στο βαθύ αστυνομικό κράτος. Μια νίκη των κινηματικών και εναλλακτικών μέσων απέναντι στα κυρίαρχα μίντια. Μια νίκη της αντιπληροφόρησης απέναντι στην καθεστωτική προπαγάνδα. Μια νίκη του κινήματος απέναντι στην παρακμή της εξουσίας».


http://www.zougla.gr/greece/article/to-proto-minima-tou-tasou-8eofilou-meta-tin-apelef8erosi-tou

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος4 Ιουλίου 2017 - 10:11 μ.μ.
    Για να μην Το Κουράζουμε το πράμα!

    1ον. Στην ΟΔΓ στην Χώρα της "Απόλυτης" Ακρίβειας Καταδικάστηκαν Άτομα για ΦΟΝΟΥΣ (ακόμη και σε μια Αστυνομικήνα) βάσει DNA!!! ΔΙΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ DNA ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ!!!!

    ΑΛΛΑ ΎΣΤΕΡΑ ΑΠΌ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ..... ΒΡΗΚΑΝ ΌΤΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ DNA (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΑΥΤΗΖΩΤΑΝ ΚΑΤΑ ΣΧΕΔΟΝ .... 50% ΠΕΡΙΠΟΥ με του ... Κατηγορούμενου) Είχε σχέση με τα ελλλατωματικά Quit tips (τα βαμβάκια) και την ανικανότητα μιας Επιστημονικής Υπαλλήλου να καταλάβει την ελλατωματικότητα των εργαλείων της!

    Αποτέλεσμα;;; Ο/ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΘΩΩΘΕΙΚΑΝ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ απέσυρε το συγκεκριμένο κατασκεύασμα της Αυτής γραμμής παραγωγής!!!

    Και μιλάμε για την .... ΟΔΓ!!!

    ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΔΓ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΗ;;;;!!!!

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ/Δικονομικά Στοιχεία Το Άνω Συμβάν Στην ΟΔΓ ΠΡΙΝ μερικά χρόνια (νομίζουμε 2/3/4 χρόνια)!!!

    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΡΕΦΩΝΤΑΙ ΖΩΕΣ ΛΟΓΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ (;;;!!!) ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή