Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Υποκλίσεις στον Γιούνκερ, ΜΑΤ στους διαδηλωτές!Με υποκλίσεις υποτέλειας αναγόρευσαν σε επίτιμο διδάκτορα του ΑΠΘ(!) τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζ.Κ. Γιούνκερ κυβέρνηση, πανεπιστημιακές αρχές μαζί με τον απαραίτητο μαϊντανό, τον δήμαρχο Μπουτάρη, το απόγευμα της Πέμπτης στην Θεσσαλονίκη.


Την ίδια ώρα δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ και άλλες αστυνομικές δυνάμεις έκλειναν τους δρόμους και απαγόρευαν στους διαδηλωτές να πλησιάσουν το Μέγαρο Μουσικής. Στις διαμαρτυρίες για την αστυνομοκρατία απάντησαν με χρήση χημικών και κτυπήματα.

Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που ξεκίνησε από την Νομική και την πλατεία του Λευκού Πύργου συμμετείχαν φοιτητικά σχήματα, οργανώσεις και συνεργασίες όπως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ , η ΛΑΕ και η Λαική Αντίσταση –ΑΑΣ κ.α. Πανό είχαν και οι Αγωνιστικές Κινήσεις. Οι διαδηλωτές οι οποίοι κατέληξαν μπροστά στο κτίριο της ΕΡΤ-3 κήρυξαν τον Γιούνκερ ανεπιθύμητο και κατήγγειλαν την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.


https://antigeitonies.blogspot.gr/2017/07/blog-post_33.html

2 σχόλια:

 1. Δεν θα Αναφερθώ Σε Πολιτική αλλά στην Φιλοσοφία Του Είναι και Γίγνεσθαι!

  Μέχρι και ο Αριστοτέλης Ταρακουνήθεικε διότι το Πανηστήμιο Που φέρει Το Όνομα Του Ξέπεσε Τόσο!

  Ο J.C.J. Από τουλάχιστον της Πρωθυπουργίας του στο Λουξεμβούργο έδειξε τον ΕλιτοΝαζιστοΦασιστική του ιδεολογία! Με Τους Νόμους που έφτιαξε τότε για τα μονοπώλια της Ευρώπης να αποφεύγουν τους φόρους στα Κράτοι που δραστηριοποιούνται!

  Και γιαυτό το Καπιταλιστικό Κεφαλαίο τον Έκανε Πρόεδρο της Κομισιόν!

  Κοιτάξτε το βιογραφικό του J.C.J.!

  Ο Νεκρόφιλος αυτός στην Ιδεολογική του Αντίληψη Είναι Φανατικός Ανθέλληνας! Γιαυτόν Δεν Υπάρχουν Έλληνες Έχουν Εξαφανιστεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια από Σλαύβους Οθωμανούς Σαρακινούς Κέλτες Γότθους... (και προσθέτουμαι και ΕΜΕΙΣ ΑΠΌ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ)!!!

  Αυτός Είναι! Την βλέπει Την Ελλάδα Ως Χώρα ΤΩΝ Ελλήνων... ΧΩΡΙΣ ΈΛΛΗΝΕΣ!!!

  Εσείς Λακέδες Αυτών Τιμάται!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Προσέξτε: Ο Νεκρόφιλος είπε στο ΑΠΘ: "Η Ελλάδα είναι μικρό χώρα αλλά μεγάλο Εθνος!"

  Όχι Ελληνικό Εθνος αλλά απλά Εθνος! Όπως Είναι μεγάλο Εθνος η ΗΠΑ με 1498 περίπου εθνότητες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή