Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Αλληλεγγύη ποδοσφαιριστών και οργανωμένων οπαδών στην Ηριάννα.


Από alterthess.gr
Μια πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου πρωτοβουλία πήραν 8 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έκαναν δήλωση αλληλεγγύης στην Ηριάννα Β.Λ.
Οι Γιώργος Μπαντής, Χρήστος Τασουλής και ΓιώργοςΜασούρας του Πανιωνίου, Γιώργος Ζησόπουλος και ΝίκοςΠαπαδόπουλος του Ατρομήτου, Μανώλης Παπαστεριανός της Ξάνθης, Σάββας Τσαμπούρηςτης Νέας Σαλαμίνας (Κύπρος) και Αντώνης Λαδάκης της Δόξα Δράμας, εξέδωσαν την παρακάτω δήλωση:
«Φέρνουμε στο μυαλό μας τις αδικίες που έχουμε βιώσει στον χώρο του αθλητισμού. Δεν μας έπαιρνε ο ύπνος και αρρωσταίναμε όταν χάναμε άδικα ένα παιχνίδι… Φαντάσου, για ένα παιχνίδι μόνο! Και τώρα σκεφτόμαστε την Ηριάννα, που στερείται τόσο άδικα με την πραγματική έννοια της λέξης, την ίδια της την ελευθερία, την ίδια της τη ζωή. Η αδικία στο πρόσωπο της Ηριάννας είναι αδικία εναντίον όλων μας και μας αφορά όλους».

Αλληλεγγύη και από τους οπαδούς του Απόλλωνα


Την αλληλεγγύη τους στην Ηριάννα εκφράζουν μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα Σμύρνης «Ultras Basso Rango» ενώ καλούν και στηνσυγκέντρωση συμπαράστασης που θα γίνει το απόγευμα τηςΠαρασκευής στο Σύνταγμα.



http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/07/blog-post_47.html

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος4 Ιουλίου 2017 - 10:11 μ.μ.
    Για να μην Το Κουράζουμε το πράμα!

    1ον. Στην ΟΔΓ στην Χώρα της "Απόλυτης" Ακρίβειας Καταδικάστηκαν Άτομα για ΦΟΝΟΥΣ (ακόμη και σε μια Αστυνομικήνα) βάσει DNA!!! ΔΙΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ DNA ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ!!!!

    ΑΛΛΑ ΎΣΤΕΡΑ ΑΠΌ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ..... ΒΡΗΚΑΝ ΌΤΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ DNA (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΑΥΤΗΖΩΤΑΝ ΚΑΤΑ ΣΧΕΔΟΝ .... 50% ΠΕΡΙΠΟΥ με του ... Κατηγορούμενου) Είχε σχέση με τα ελλλατωματικά Quit tips (τα βαμβάκια) και την ανικανότητα μιας Επιστημονικής Υπαλλήλου να καταλάβει την ελλατωματικότητα των εργαλείων της!

    Αποτέλεσμα;;; Ο/ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΘΩΩΘΕΙΚΑΝ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ απέσυρε το συγκεκριμένο κατασκεύασμα της Αυτής γραμμής παραγωγής!!!

    Και μιλάμε για την .... ΟΔΓ!!!

    ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΔΓ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΗ;;;;!!!!

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ/Δικονομικά Στοιχεία Το Άνω Συμβάν Στην ΟΔΓ ΠΡΙΝ μερικά χρόνια (νομίζουμε 2/3/4 χρόνια)!!!

    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΡΕΦΩΝΤΑΙ ΖΩΕΣ ΛΟΓΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ (;;;!!!) ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή