Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

(100% τον Παπαδήμο τον κτύπησε - στο... μέτρο που κτυπήθηκε - το παρακρατικό ακροδεξιό χέρι των ελληνικών υπηρεσιών - μερικά από τα καλόπαιδα τα ακροδεξιά τα υμνούσε ο ΣΚΑΪ μέχρι την παρέμβαση των Αμερικανών μέσω Δένδια! Το "φιλοαναρχικό" και απαξιωτικό για τους πολιτικούς μας δημοσίευμα των New York Times, θα έπρεπε να αμαυρωθεί με "τρομοκρατία", με στοχοποίηση των Εξαρχείων και - τι σύμπτωση - με τις "ελεύθερες πόλεις" των συνδικαλιστών αστυνομικών, φίλων συγκεκριμένων ΝΔουτών και ΣΥΡΙΖαίων πολιτικών)! Ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για την αθλιότητα Μπογδάνου

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ 

Συγγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει ο ΣΚΑΪ «για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ο οποίος στη σημερινή του εκπομπή είπε πως "πρώην σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα" χτύπησαν τον Λουκά Παπαδήμο, αναφερόμενος στο τρομοκρατικό χτύπημα κατά του πρώην πρωθυπουργού.


«Ο ΣΚΑΙ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού», τονίζει ο ΣΚΑΪ στην ανακοίνωση και συνεχίζει:..
«Ο ΣΚΑΙ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου, υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μη γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων».
Το γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται:
"Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπογδάνος μπερδεύει μέσα στο παραλήρημά του την ενημέρωση με την προπαγάνδα, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, τη συκοφαντία και τις ύβρεις. Είναι εξάλλου γνωστός για το ήθος και το ύφος του. Είναι για αυτόν ακριβώς το λόγο, που ούτε εμείς αλλά ούτε και κανένας εχέφρων πολίτης δεν τον παίρνει στα σοβαρά.
Η αναγνώριση εκ μέρους του ΣΚΑΪ της αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς του δημοσιογράφου του αποτελεί θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της ποιότητας της παρεχόμενης ενημέρωσης αλλά και της βελτίωσης των όρων διεξαγωγής της δημόσιας συζήτησης."

1 σχόλιο:

 1. Κύριε Μπογδάνε!

  Έχεται μπερδέψει της Βούρτσες με της Πο...τσες!

  Είσαστε έμμεσος Υπάλληλος των Αποικιοκρατών για Δημιουργία Εμφυλιοπολεμικών Καταστάσεων;;; Όπως Τότε που έκαναν ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ Τα Αγγλικά Αποικιοκρατικά Σκυλιά στην Χώρα Μας! ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΈΧΙΣΑΝ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΊ!!!

  Αξιότιμε Κύριε Μπογδάνε!

  Αρκετά το Παίζατε!!!

  ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!!!

  Ο ΝΑΖΙΖΟΦΑΣΙΣΜΌΣ ΈΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ!

  Και Εσείς Αξιότιμε Μπογδάνε Είσαστε μια Από Αυτές Της Μορφές!!!

  Ο Ναζιζοφασισμός Είναι Κοινονικοπολιτική και Επιστημονική ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!

  Ένας Από ΔΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ!

  .... Είσαι Σίγουρα και Σκατοκυπατζής...

  ΑπάντησηΔιαγραφή