Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Χαμός στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής – Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Δούρου

Χαμός στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής – Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Δούρου

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ κατά της Ρένας Δούρου, αφού όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του η στάση της στο περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής «προσβάλλει την θεσμική λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου».

Το ΠΑΣΟΚ, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Στην έναρξη της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής η κ. Δούρου δήλωσε πως ξεκινά μια νέα εποχή για την Περιφέρεια Αττικής και πως το Περιφερειακό συμβούλιο μπορεί να γίνει ανοικτό εργαστήρι δημοκρατίας.
Αμέσως μετά, ήρθε η πράξη να διαψεύσει τις βαρύγδουπες δηλώσεις της και να προσγειώσει στην πραγματικότητα εκείνους που εξακολουθούν να τις πιστεύουν.
Η παράταξή της, κατά τη διαδικασία εκλογής του αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, (θέση που δικαιωματικά ανήκει στην μείζονα αντιπολίτευση) επιχείρησε να επιβάλει με πραξικοπηματικό τρόπο άλλη επιλογή. Αναγκάστηκε βέβαια σε άτακτη οπισθοχώρηση μετά τη σθεναρή αντίδραση και αποχώρηση της παράταξης του κ. Γιάννη Σγουρού και τις ενστάσεις που υπέβαλαν οι επικεφαλής άλλων παρατάξεων.
Η στάση της κ. Δούρου προσβάλλει την θεσμική λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου. Παραπέμπει σε παλιές, ξεπερασμένες παλαιοκομματικές αντιλήψεις και διχαστικές πρακτικές και αποτελεί μια κακή αρχή για την λειτουργία του οργάνου».


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/492761/hamos-sto-perifereiako-symvoylio-attikis-–-epithesi-pasok-se-doyroy#ixzz3Cky1X8ED



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου