Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: «Όμηρος των δανειστών η κυβέρνηση»


syriza-sima

Οι δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, διαλύουν την επιχείρηση εξαπάτησης της ελληνικής κοινωνίας τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης . «Η  ομολογία της κυβέρνησης -δια στόματος του κ. Χαρδούβελη- ότι δεν βάζει κόκκινες γραμμές στη διαπραγμάτευση με την τρόικα, διαλύει την επιχείρηση εξαπάτησης της ελληνικής κοινωνίας που παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες», σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις σημερινές (Δευτέρα) δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών.
«Ο υπουργός Οικονομικών αποκαλύπτει την πολιτική γύμνια μιας κυβέρνησης όμηρο στις απαιτήσεις των δανειστών, από την οποία ο ελληνικός λαός έχει να περιμένει μόνο νέες θυσίες. Οι μόνες κόκκινες γραμμές είναι αυτές που θέτει η ίδια η τρόικα», συμπληρώνει η Κουμουνδούρου.

Read more at: http://papaioannou-giannis.net/2014/09/02/%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b1-%cf%8c%ce%bc%ce%b7%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b4%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%8e%ce%bd-%ce%b7-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%ad%cf%81%ce%bd/ | The Best Blog in the City

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου