Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Εξέδιδαν γυναίκες πείθοντας τους πως κάνοντας σεξ με αλλόθρησκους θα ερχόταν ευκολότερα ο Μεσσίας



Η αστυνομία όμως της χώρας είχε διαφορετική άποψη για όλο αυτό και προχώρησε σε επιχείρηση.
Συνελήφθησαν οκτώ άνδρες και γυναίκες οι οποίοι προχωρούσαν σε μεσσιανικά κηρύγματα. Μέσω αυτών εντόπιζαν ευάλωτες γυναίκες στις οποίες χορηγούσαν ναρκωτικά και αλκοόλ ώστε να τις πείσουν πιο εύκολα πως δίνοντας το κορμί τους σε μη Εβραίους "θα έσωζαν τον εβραϊκό λαό και θα τον οδηγούσαν στη λύτρωση".

Εγκέφαλος της υπόθεσης φέρεται ότι είναι ένας 60χρονος άνδρας από το Κίριατ Άρμπα, έναν εβραϊκό οικισμό κοντά στη Χεβρώνα της Δυτικής Όχθης. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο ύποπτος είναι ένας περιθωριακός ακροδεξιός.
Ο επικεφαλής των ερευνών, Αρίκ Μορντεχάι είπε στην εφημερίδα Χααρέτζ ότι το δίκτυο εξέδιδε 15 γυναίκες μεταξύ των οποίων ενδέχεται να υπήρχαν και ανήλικες κοπέλες. Οι "πελάτες" τους ήταν Παλαιστίνιοι της Δυτικής Όχθης και ξένοι εργαζόμενοι στο Τελ Αβίβ.
Η υπόθεση καταγγέλθηκε στις αρχές από τη Λεχάβα, μια εξτρεμιστική οργάνωση που διαφωνεί με τους γάμους Εβραίων με ανθρώπους από άλλα θρησκεύματα. Ένα μέλος της, ο Μπέντζι Γκοπστάιν, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι οι προαγωγοί δρούσαν εδώ και 6-7 χρόνια και, φυσικά, δεν πίστευαν καθόλου αυτά που κήρυτταν. Οι γυναίκες όμως "τα πίστευαν, εκμεταλλεύτηκαν την αφέλειά τους", τόνισε.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/eksedidan_gynaikes_peithontas_toys_pws_kanontas_seks_me_allothrhskoys_tha_erxotan_eykolotera_o_messias.3015485.html

1 σχόλιο:

  1. Αυτό θα πει επιχείρηση όχι αστεία αθάνατη ακροδεξιά φυντάνια που βγάνεις τι να κλάσουν οι χρυσαυγίτες μπροστά του να πάνε γρήγορα για ταχύρυθμα μαθήματα στο Ισραήλ μπας και πάρουν και καμιά χρηματοδότηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή