Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Nέα δημοσκόπηση εκλογές 2012: σαρώνει ο Τσίπρας


φωτ. Οδοφρ. 


Για κάποιους τα νέα είναι πολύ καλά για κάποιους πάλι όχι. Διαβάστε την τελευταία δημοσκόπηση για τις εκλογές 2012 όπου ο Τσίπρας σαρώνει και άλλοι βυθίζονται…


Διαβάστε τα ποσοστά της νέας δημοσκόπησης για τις εκλογές 2012:
28,1% ΣΥΡΙΖΑ
20.5% ΝΔ
11,8% ΠΑΣΟΚ
8,1% ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
5,7% ΚΚΕ
5,5% ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
4,1% ΔΗΜΑΡ
3,3% ΛΑΟΣ
3,0.% ΔΡΑΣΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ.

Τα ποσοστά της παραπάνω δημοσκόπησης για τις εκλογές 2012 προέρχονται από τηλεφωνική μέτρηση, ως πελάτης της οποίας εμφανίζεται πανελλαδική εφημερίδα και είναι με αναγωγή των αναποφάσιστων. Οι αναλυτές έχουν πάθει σοκ, αφού το εκλογικό σώμα εμφανίζεται ως κινούμενη άμμος.

Συγκεκριμένα ο Τσίπρας μαζεύει από παντού και καλπάζει προς το 30%, με τη ΝΔ να μένει καθηλωμένη στο ψυχολογικό φράγμα του 20%. Το ΠΑΣΟΚ βυθίζεται και άλλο, χάνοντας ψήφους προς το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κάμψη παρουσιάζει και ο Καμμένος που χάνει ψήφους κυρίως προς ΣΥΡΙΖΑ και λιγότερο προς ΝΔ.

Ακόμη χαμηλότερα στην δημοσκόπηση για τις εκλογές 2012 εμφανίζεται το ΚΚΕ, κάμψη έχει η Χρυσή Αυγή, το ίδιο και ο Κουβέλης. Ο Καρατζαφέρης μπαίνει στη Βουλή, το ίδιο οριακά όμως και οι Μάνος-Τζήμερος που παίρνουν ψήφο από ΝΔ και Δημοκρατική Συμμαχία. Ελάχιστο ποσοστό που δεν υπερβαίνει καν τη μονάδα πήρε μαζί της στη ΝΔ η Ντόρα.

Πηγή: http://www.fimes.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου