Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Κοινωνική δράση Αγανακτισμένων ΜοτοσικλετιστώνΟι Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές Ελλάδας συνεχίζουν την κοινωνική τους δράση στην πρωτεύουσα της χώρας μας, που δοκιμάζεται από την κρίση, προσπαθώντας να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που στερούνται βασικών αγαθών.


Αυτήν την Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012, καλούμε τα μέλη μας να παραστούν στην παράδοση αγαθών σε δύο οργανισμούς που εξυπηρετούν αστέγους και άπορες οικογένειες. Επίσης, ρούχα και παπούτσια θα δοθούν, στο πλαίσιο της συνεργασίας μας μαζί τους, σε έναν σύλλογο εθελοντών που μοιράζει συσσίτια και ρουχισμό και που θα τα παραδώσουν οι ίδιοι σε αστέγους και άλλες κοινωνικές ομάδες της Αττικής που τα έχουν ανάγκη.

Θα συναντηθούμε λοιπόν στην πλατεία Καραϊσκάκη, στις 17.30, από όπου θα πάμε στους «Γιατρούς του Κόσμου», στην «Κλίμακα», καθώς και στον σύλλογο εθελοντών «Πλησίον».

Η αλληλεγγύη και η συσπείρωση σε δύσκολους καιρούς είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του ελληνικού λαού και της ομάδας μας! Ευχαριστούμε όλους για την ανιδιοτελή προσφορά τους. Προχωράμε μαζί, πάντα όρθιοι!

Βρείτε μας στο facebook: http://www.facebook.com/agan.moto.hellas και στο http://www.aganmoto.gr/

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου