Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Νέα απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στις κατηγορίες Ντόρας Μητσοτάκη-Simens για εξτρεμισμό με φόντο τη «17Ν»



«Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να παρακολουθήσει τον δρόμο της κας Μπακογιάννη, που συνιστά μια προσπάθεια πολιτικής αξιοποίησης των θυμάτων της τρομοκρατίας», αναφέρει ανακοίνωση, με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στις νέες δηλώσεις της κ. Μπακογιάννη, η οποία τον επέκρινε για τη στάση του στο πρόβλημα της τρομοκρατίας.


Η ζωή είναι ιερή και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την αφαιρεί για οποιοδήποτε λόγο από τον οποιοδήποτε, καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα θύματα της τρομοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, σήμερα, η Ντόρα Μπακογιάννη είπε πως εξτρεμισμός και αντιφάσεις χαρακτηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα «επειδή τον καίει η αλήθεια, ας πάρει επιτέλους καθαρή πολιτική θέση για το φαινόμενο της τρομοκρατίας».

«Να τοποθετηθεί όμως και για τις αμετανόητες λογικές σημαντικών στελεχών του, που υποστηρίζουν ότι «ο Δημήτρης Κουφοντίνας βοήθησε τη Δημοκρατία» και ότι «δεν μετανιώνουν που υπερασπίστηκαν τον Γιωτόπουλο» ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη, κατηγορώντας στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι απέναντι στα γεγονότα αυτά υπεκφεύγουν ή απαντούν με ύβρεις και συκοφαντίες ή δικαιώνουν όσα η ίδια λέει.

«Όλα αυτά, όμως, προσβάλλουν βίαια τη μνήμη 71 νεκρών και 580 τραυματιών που ήταν θύματα της τρομοκρατίας στον τόπο μας» κατέληγε στη δήλωσή της η Ντόρα Μπακογιάννη

.


http://www.zougla.gr/politiki/article/nea-apantisi-apo-siriza-stis-katigories-mpakogiani-gia-ekstremismo-me-fonto-ti-17n



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου