Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

(Ο παππούς των Τσιπραίων είναι άπαικτος, σου λέω)! Καψής: Kάποτε κυνηγούσα να δείρω τον Φλαμπουράρη και τον έσωσε ο Ανδρέας

Καψής: Kάποτε κυνηγούσα να δείρω τον Φλαμπουράρη και τον έσωσε ο Ανδρέας

Μία ιστορία από τα παλιά θυμήθηκε o Γιάννης Καψής και θέλησε να τη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook.


O δημοσιογράφος και πρώην υπουργός εξιστόρησε ότι κάποτε παραλίγο να... δείρει τον Αλέκο Φλαμπουράρη, ο οποίος τη γλύτωσε λόγω της παρέμβασης του τότε πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου.


Η ανάρτηση του κ. Καψή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

Το θυμήθηκα τώρα που ο Φλαμπουράρης έγινε υπουργός. Κάποτε τον κυνηγούσα να τον δείρω για την εξής παλιανθρωπιά που μου είχε κάνει:

Είχαν συλληφθεί στην Τουρκία γιατί είχαν ανοίξει κάποιο επαναστατικό πανό μέσα σε δικαστήριο. Ο Ακιμάν, τότε πρέσβης της Τουρκίας, με παρέσχε τη διαβεβαίωση της κυβέρνησης του ότι θ' αφεθούν ελεύθεροι και παρεκάλεσε να αντιδράσουμε ήπια, για να μην στυλώσουν τα πόδια οι δικαστές.

Αμέσως ανέθεσα την υπόθεση στον εξαίρετο νομικό και υπαρχηγό του Συνασπισμού, τον Νέστορα και συνεκάλεσα σύσκεψη εκπροσώπων των κομμάτων.

ΟΜΟΦΩΝΑ συμφωνήσαμε να δηλώσω ότι την υπόθεση είχε αναλάβει ο Νέστορας, ο οποίος θα έφευγε αμέσως για την Άγκυρα.

Μόλις όμως έκανα τη συμφωνημένη δήλωση ο Φλαμπουράρης με παραμέρισε, βγήκε έξω και... με κατακεραύνωσε σαν... προδότη περίπου.

Γιατί δεν τον έδειρα; Το έμαθε ο Ανδρέας και… τον έσωσε!


http://www.zougla.gr/parapolitiki/article/kapsis-kapote-kinigousa-na-diro-ton-flampourari-ke-ton-esose-o-andreas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου