Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Οχι στο όχι των Βρετανών...Στα όπλα ευρωλάτρες!!



Ωιμέ, αλί και τρεις αλί, τι μας έλαχε! Χαμός, κλαυθμός και οδυρμός και μαλλιοτράβηγμα και μανιάτικο μοιρολόι.
Κοίτα να δεις τι έπαθε ο αετός, να θέλει να αλλάξει την Ευρώπη και να του τη βγαίνουν από αριστερά οι Άγγλοι ασθενείς, που καλά καθούμενα αποφάσισαν να αλλάξουν φαρμακευτική αγωγή.
Δεν θέλουν άλλο ευρωπαϊκό φαρμάκι, αποφάσισαν να πιουν το δικό τους, να ξέρουν και τι πίνουν.Μια ψυχή βγαίνει που βγαίνει κάθε ημέρα ας βγαίνει όπως θέλουμε εμείς σκέφτηκαν οι άνθρωποι και τσουπ, goodbye Europe και κλάααμα οι Ευρωπαίοι σωτήρες.
Με λυγμούς κλαίνε οι δικοί μας, αριστεροί και δεξιοί έκαστος για τους δικούς του λόγους, σκάει το Φάληρο, ασφαλείς πληροφορίες θέλουν τα πρωτοκλασσάτα ευρωπαιδόπουλα να ετοιμάζουν αντάρτικο, η Σοφία μας πάει Λονδίνο φορτωμένη χαρτιά υγείας και άλλα πυρομαχικά, ο Άδωνις βλαστημά   την ώρα και τη στιγμή που κάποιος σκέφτηκε τα δημοψηφίσματα, ο Κούλης γούρλωσε τα μάτια  και παραμένει άφωνος από τις πρώτες πρωινές ώρες...νιώθει προδομένος ο αρχηγός.Η Ντόρα θυμήθηκε την αδιαλλαξία της Ευρώπης, είναι δυνατόν να μας απαγορεύουν το κοκορέτσι, δεν τα σηκώνουμε εμείς αυτά! 
Κουράγιο αδέρφια μου αλήτες πουλιά, κάποιοι επέλεξαν να ζήσουν όπως θέλουν μην το κάνετε θέμα, έχετε ακόμα πολλούς ιθαγενείς να σώσετε..ή μήπως ήρθε η ώρα των λαών;
Άντε βρε, πάρτε τα όπλα να νουθετήσετε τους αντιρρησίες και μη σκύβετε το κεφάλι, ένας να ταρακουνήσει τον Κούλη μας και ένας άλλος να ηρεμήσει τον Αλέξη....μεγάλος χαμένος, πάει η ευρωπαϊκή αλλαγή δια χειρός και ορμάτε στους δρόμους. Όχι στο Όχι το βασικό σας σύνθημα, ξέρει ο Αλέξης και αν δεν τα καταφέρετε... δε βαριέσαι έτσι είναι η ζωή, τη μία σε ανεβάζει και την άλλη σε ρίχνει στα τάρταρα. Φάτε ένα ...περ-γαμώτο και αφήστε τους Άγγλους στην ησυχία τους, αυτοί έσωσαν την τιμή των λαών..

http://logiakaiskepseis.blogspot.gr/2016/06/blog-post_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου