Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ! ΕΔΙΩΞΑΝ έγκυο 7 μηνών από την Προεδρία της Δημοκρατίας! Τι λέει ο Πρ. Παυλόπουλος;


http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2016/06/7.html#more



Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"

Θυμάστε την αποκάλυψη που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό το Press-Gr για την απόσπαση στην Προεδρία της Δημοκρατίας στελέχους του υπουργείου Εσωτερικών που κατηγορείται για συμμετοχή στη λεγόμενη "τετράτροχη μαφία στο υπουργείο Εσωτερικών" και η υπόθεση εκκρεμεί ενώπιον της... Δικαιοσύνης;(Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ). 

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία αυτό ήταν απλώς η κορυφή ενός παγόβουνου. Ύστερα από το σάλο που ξεσηκώθηκε από την αποκάλυψη του Press-Gr, ο εν λόγω υπάλληλος Α.Ζ. υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο υπουργείο. Όμως…

Η θέση την οποία είχε πάει να αναλάβει, ως Προϊστάμενος Διοικητικής Μέριμνας, στην Προεδρία της Δημοκρατίας είχε μείνει εκείνο το διάστημα (εντελώς …συμπτωματικά!) κενή. Αλλά με ποιον τρόπο;

Ακούγεται απίστευτο αλλά, όπως αποκαλύπτει σήμερα το Press-Gr, είναι πέρα ως πέρα πραγματικότητα: Από τη θέση αυτή έδιωξαν μια εργαζόμενη η οποία ήταν έγκυος (στο τέταρτο παιδί) στον 7ο μήνα!!

Ακριβώς! Η γυναίκα που κατείχε τη θέση Προϊσταμένης Διοικητικής Μέριμνας στην Προεδρία της Δημοκρατίας απομακρύνθηκε αν και βρισκόταν στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Και ποια ήταν η αιτιολογία; Κάποιο παράπτωμα ή κάποια ανεπάρκεια; Όχι. Απομακρύνθηκε επειδή, όπως της είπαν, ήταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης!


«Η Διευθύντρια με κάλεσε στο γραφείο και μου είπε αυτολεξεί  ''…έχει ήδη υπογραφεί η άρση απόσπασής σας. Επειδή μείνατε έγκυος και επειδή θα λείψετε σε άδεια, θα πρέπει να αντικατασταθείτε''» έχει καταγγείλει η ίδια, σε έγγραφό της, αναφερόμενη στην αρμόδια Διευθύντρια της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Υπαινίσσεται σαφώς μάλιστα ότι η αντικατάστασή της από τον εν λόγω υπάλληλο είχε προαποφασιστεί.

Θα μπορούσε ο ισχυρισμός αυτός να μην αληθεύει; Θα μπορούσε. Όμως η γυναίκα αυτή, καθώς δεν της κοινοποιήθηκε κανένα σχετικό έγγραφο, έστειλε επιστολή με όλο το ιστορικό της υπόθεσης στον Γενικό Γραμματέα της Προεδρίας της Δημοκρατίας , πρέσβη Γεώργιο Γεννηματά, με ημερομηνία 13 Φεβρουαρίου 2016. Όσα καταγγέλλει είναι συγκλονιστικά και αυτά μόνο ήταν αρκετά για να διαταχθεί έλεγχος. Όμως, όχι μόνο δεν υπήρξε απάντηση αλλά ακολούθησε και πλήρης σιωπή. Γιατί κ. Γεννηματά;

«Δεν έχω ακούσει ποτέ να φεύγεις για άδεια κύησης ή ανατροφής και να χάνεις την θέση σου» γράφει στην καταγγελία της, από την οποία προκύπτει μείζον θέμα. Ασφαλώς η αντικατάσταση ενός υπαλλήλου -και δη στην Προεδρία της Δημοκρατίας- που έχει αποσπαστεί από άλλη υπηρεσία, δεν είναι κάτι καινοφανές ούτε επιλήψιμο. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε όμως την απομάκρυνση μιας εγκύου και μάλιστα στον 7ο μήνα υπό συνθήκες επιεικώς απαράδεκτες και -φυσικά- επικίνδυνες για την υγεία της. Ούτε ο χειρότερος εργοδότης δεν θα «έδιωχνε», ακόμη κι αν μπορούσε, μια γυναίκα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Στην Προεδρία της Δημοκρατίας φαίνεται ότι έγινε κι αυτό…

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, με δεδομένες τις ευαισθησίες του, όταν είχε προκύψει το θέμα με την απόσπαση-σκάνδαλο (εν αγνοία του) ενημερώθηκε για όλες τις πτυχές του, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει εγκύρως το Press-Gr, ύστερα από την αποκάλυψή μας.

Τώρα τι θα κάνει; Επιτρέπεται να σιωπήσει και αυτός; Δεν τολμούμε να το πιστέψουμε.
-------------------------------------------------
ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ NTOKOYMENTA ΑΠΟ ΤΟ PRESS-GR: Ο Παυλόπουλος απέσπασε στην Προεδρία μέλος "μαφίας", με υπογραφή Βερναρδάκη (που είχε κληθεί να τον στείλει στον Εισαγγελέα)!



1 σχόλιο:

  1. ΘEMA: H MAYPH ΣKONH THΣ ΦΘOPAΣ TOY EΛΛHNIΣMOY EIΣΘE !!!

    ΠANTOTE THN XΩPA MAΣ THN KYBEPNOYΣAN ΦIΛOI NEKPOΦIΛΩN, TA XAIΔEYTAPIA TΩN NEKPOΦIΛΩN ΠOY NEKPOΦIΛIAΣTHKANE KAI AYTOI=ΦYΣIKO EΠAKOΛOYΘO ! NOMOΣ THΣ ΦYΣHΣ ! ΦYΣIKOΣ NOMOΣ !

    KAΛA ΔEN TO MYPIΣTHKATE AKOMH OTI AYTOI OI HΓETEΣ MAΣ, AYTOI OI TAΓOI MAΣ BPΩMANE ΠTΩMAINH/ΠTΩMAIΛA ;;;

    H APIΣTEPA H ΠPAΓMATIKH/AΛHΘINH APIΣTEPA EINAI AΛΛOY ! EINAI ΣTO AIMA (ΠOY ΠOTHΣE AYTH THN ΓH TΩN EΛΛHNΩN ΓIA EΛEYΘEPIA ANEΞAPTHΣIA AYTOΔIAΘEΣH) ΣTHN ΨYXH (ΠOY ANTIΣTEKETE ΓIA EΛEYΘEPIA ANEΞAPTHΣIA AYTOΔIAΘEΣH) KAI ΣTO ΠNEYMA (THΣ ANΘPΩΠOKENTPIKHΣ ΦIΛOΣOΦIAΣ ΓNΩΣHΣ EΠIΣTHMHΣ) TΩN EΛΛHNΩN !!!

    AΠO XPYΣH AYΓH {XITLER ADOLF / Hittler Adolf} EΩΣ ΠAYΛOΠOYΛO/TΣIΠPA OΛOI ΣTON IΔIO TΣOYBAΛIAΣMENO ΣAKO ! H MAYPH ΣKONH THΣ ΦΘOPAΣ TOY EΛΛHNIΣMOY EIΣΘE !!! ΣKATA !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή