Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Κωνσταντοπούλου: Ακατάσχετο γλείψιμο Παυλόπουλου-Τσίπρα στον Γιούνκερ



Με ιδιαιτέρως επιθετικό τρόπο σχολίασε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου,τις συναντήσεις Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με Αλέξη Τσίπρα και Προκόπη Παυλόπουλο.
AdTech Ad

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε αιχμηρά tweets κάνοντας λόγο για "γλείψιμο" στον πρόεδρο της Κομισιόν. "Το ακατάσχετο γλείψιμο Παύλοπουλου στον Γιούνκερ, που πρωτοστάτησε πέρυσι σε εκβιασμούς – τρομοκρατία, επιβεβαιώνει την προδοσία", αναφέρει χαρακτηριστικά.

"Εκείνοι αποφάσισαν, όπως κ οι προηγούμενοι, με ποιον θα πάνε κ ποιον θα αφήσουν. Είναι η ώρα ο λαός μας να πάρει τις δικές του αποφάσεις.", συνεχίζει.
 
Πριν λίγες ημέρες έγραφε η ίδια στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook, κλιμακώνοντας την επίθεση της εναντίον πρώην συντρόφων:
"Ένας  χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την δημοσιοποίηση του προκαταρκτικού πορίσματος της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους. Ένας χρόνος μη αξιοποίησής του από την Κυβέρνηση Τσίπρα. Η Επιτροπή μετατρέπεται σε σωματείο και συνεχίζει. Εκείνοι που πρόδωσαν το λαό, σύντομα θα κριθούν".
Σε ομιλία της άλλωστε στα Τρίκαλα, χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα "χρήσιμη μαριονέτα των δανειστών", "ο οποίος ικανοποιεί τις εντολές του με τρόπο χυδαίο και ξετσίπωτο. Ο λαός δεν θα τους ανεχθεί για πολύ ακόμη, οι άνθρωποι θα βγουν στους δρόμους και όλοι αυτοί που σήμερα κυβερνούν δεν θα έχουν που να κρυφτούν. Από τη πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να έρθει αυτή η στιγμή το συντομότερο δυνατόν".
http://news247.gr/eidiseis/politiki/kwnstantopouloy-akatasxeto-gleipsimo-paylopoyloy-tsipra-ston-giounker.4129928.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου