Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Εύβοιας τραγουδά τον ύμνο της Χρυσής Αυγής

Ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Εύβοιας τραγουδά τον ύμνο της Χρυσής Αυγής

Με τον καλύτερο τρόπο επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που μιλούσαν για «στενές σχέσεις» του μέχρι πρότινος -προ διετίας- αστυνομικού διευθυντή Εύβοιας και της Χρυσής Αυγής! 

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, ο Λάμπρος Χουλιαράς έδωσε δυναμικό παρών στη σαββατιάτικη εκδήλωση (18-06-2016) της Χρυσής Αυγής στο ξενοδοχείο «Lucy Hotel» στη Χαλκίδα, φωνάζοντας μάλιστα συνθήματα και τραγουδώντας τον ύμνο της οργάνωσης. 
http://cdnapi.kaltura.com/index.php/extwidget/preview/partner_id/671421/uiconf_id/8794331/entry_id/1_8y3otbl4/embed/dynamic
 Ο Λάμπρος Χουλιαράς, ο οποίος διετέλεσε αστυνομικός διευθυντής Εύβοιας το 2014, προήχθη στον βαθμό του ταξίαρχου και αποστρατεύτηκε στις τελευταίες κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ. που πραγματοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2016.

Οι «στενές σχέσεις» του Λάμπρου Χουλιαρά με τη Χρυσή Αυγή άρχισαν να γίνονται επίσημα γνωστές από μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Μάρτιο στο site της οργάνωσης που έδειχνε τον ίδιο να παρακολουθεί το συνέδριο της Χ.Α.

Ωστόσο, όλα αποκαλύφθηκαν στη σαββατιάτικη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στη Χαλκίδα, όπου ο κ. Χουλιαράς έδωσε δυναμικό παρών…

Ο Λάμπρος Χουλιαράς, ο οποίος έχει υπηρετήσει και παλαιότερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας ως υποδιευθυντής, έγινε αστυνομικός διευθυντής Εύβοιας τον Απρίλιο του 2014, όταν αντικατέστησε τον Ευάγγελο Φλεβάρη, ο οποίος μάλιστα μαζί με τον τότε Διοικητή Ασφάλειας Χαλκίδας Παρασκευά Γάτο είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα για τα όσα είχαν διαδραματιστεί την Παρασκευή 20/9/2013, έξω από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Χαλκίδα και σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από την έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης, όπου υπήρχαν Χρυσαυγίτες με ρόπαλα κ.λπ. Σημειώνεται ότι τότε δεν είχαν επέμβει οι τοπικές αστυνομικές αρχές, ως όφειλαν, ενώ δεν είχε υπάρξει ενημέρωση του Αρχηγείου. Στα γραφεία της Χ.Α. είχαν σπεύσει διμοιρίες των ΜΑΤ από την Αθήνα, οι οποίες ήρθαν σε σύγκρουση με τους συγκεντρωμένους Χρυσαυγίτες. 

Μάλιστα, τότε είχαν παραιτηθεί ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας Ιωάννης Δικόπουλος και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Απόστολος Κασκάνης.

Ο Λάμπρος Χουλιαράς αποτέλεσε παρελθόν από την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας τον Δεκέμβριο του 2014, όταν μετακινήθηκε εκτάκτως στη Δυτική Αττική έπειτα από απόφαση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από ένορκη διοικητική εξέταση που είχε διαταχθεί για λανθασμένους χειρισμούς στην υπόθεση με τη ληστεία με το σίδερο σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού στα Νέα Στύρα. Είχε χρεωθεί στον Λ. Χουλιαρά ότι το περιστατικό είχε δηλωθεί ως κλοπή και όχι ως ληστεία στα κεντρικά της ΕΛ.ΑΣ.

Επίσκεψη της Χρυσής Αυγής στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας και ΕΔΕ

Επίσης το 2014 και ενώ οι έρευνες βρίσκονταν σε εξέλιξη για τη σχέση αστυνομικών και Χρυσής Αυγής, η τοπική οργάνωση της Χ.Α. επισκέφθηκε μαζί με τον τότε υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Απόστολο Γκλέτσο την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας, όπου συναντήθηκαν και με τον τότε διοικητή της Τροχαίας Χαλκίδας Κώστα Αργύρη, σημερινό βοηθό αστυνομικού διευθυντή Εύβοιας, με αποτέλεσμα να διαταχθεί ΕΔΕ από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

ΠΗΓΗ: eviazoom.gr


http://www.zougla.gr/greece/article/o-proin-astinomikos-dief8intis-evias-tragouda-ton-imno-tis-xrisis-avgis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου