Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

(Έστω... και γκαρσόνι, αφεντικούλη... Στο τραπέζι να ακουμπάω)! Τα μάθατε τα νέα; Ο ΣΥΡΙΖΑ αγαπάει τώρα τον Τζορτζ Σόρος!

Τα μάθατε τα νέα; Ο ΣΥΡΙΖΑ αγαπάει τώρα τον Τζορτζ Σόρος!
Όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο - Η εφημερίδα «Αυγή» (το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή), φιλοξενεί άρθρο του διεθνούς κερδοσκόπου Τζόρτζ Σόρος.  
soroas copy
Αυτό κι αν είναι... απ' τ' άγραφα. 
AdTech Ad
Η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ να αναδημοσιεύει άρθρο ενός ανθρώπου που για το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της ευρύτερης αριστεράς αποτελούσε μέχρι χθές κόκκινο πανί. 
Η κομματική εφημερίδα της Κουμουνδούρου δημοσιεύει το άρθρο με τίτλο «Το Brexit και το μέλλον της Ευρώπης», το οποίο ο μεγαλοεπενδυντής είχε γράψει για το Project Syndicate. 
Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας αναφέρει ότι η ΕΕ είναι μία ελαττωματική κατασκευή από την οποία όμως δεν πρέπει να παραιτηθούμε «όλοι εμείς που πιστεύουμε στις αξίες και τις αρχές της».
Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με τα σχέδια του Σόρος για την ανοικοδόμηση της Ευρώπης, το λεγόμενο «Δόγμα του ΣΟΚ».
Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και στο παρελθόν έχουν γραφτεί πάρα πολλά για τις σχέσεις της Κουμουνδούρου με τον γνωστό επενδυτή... 
Τι να πρωτοθυμηθείς και τι να ξεχάσεις...
Αξέχαστο θα μείνει το ρεπορτάζ του γερμανικού οικονομικού περιοδικού, Wirtschaftswoche, όταν το 2014, σε ένα αφιέρωμα, που υπέγραφαν οι Φλόριαν Ζέρφαμπ, Αντζελα Χένερσντορφ και Ντίτερ Σνάας, το ρεπορτάζ έκανε ανοικτά λόγο για χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ από τον Τζορτζ Σόρος και εδώ στην Ελλάδα είχε προκληθεί θύελλα αντιδράσεων... 
Βέβαια στην εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ τα γεράκια των αγορών είναι κόκκινο πανί.
Αλλά όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει, άλλο ΣΥΡΙΖΑ κι άλλο Μαξίμου... 


Read more: http://www.newsbomb.gr/prionokordela/tromokraths/story/708725/ta-mathate-ta-nea-o-syriza-agapaei-tora-ton-tzortz-soros#ixzz4CtVMHnVg




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου