Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

(Πλάκα έχουν οι Λαφαζανικοί της Ίσκρα, ανακαλύπτουν τώρα το αληθινό πρόσωπο του ΔΝΤανθρώπου Μπαρουφάκη - και συνεχίζουν να σιωπούν για τις 20/2/2015)! ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΠΟΤΕ!!!

---000_Varouf(Παρ. 17/6/16 – 21:26)
“ΤΟ BREXIT ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ”!!!
Αν και δεν ακούσαμε με μεγάλη έκπληξη τις νέες δηλώσεις του Γ. Βαρουφάκη, δεν μπορούμε να μην πούμε ότι αισθανθήκαμε μεγάλη απογοήτευση.

Η εξωφρενική παρομοίωση στην οποία προσέφυγε ο Γ. Βαρουφάκης, σύμφωνα με τους Irish Times, της ΕΕ σαν το “Hotel California» των Eagles, από το οποίο δεν μπορείς να φύγεις ποτέ, είναι μια βαθύτατα ολοκληρωτική αντίληψη, που δεν θα τολμούσαν να κάνουν και οι πλέον φανατικοί θιασώτες των Βρυξελλών. Λυπούμεθα για τα λεχθέντα από τον Γ. Βαρουφάκη κι αυτό χωρίς να θέλουμε να υποδείξουμε στους πολίτες της Βρετανίας τι θα ψηφίσουν, ανεξαρτήτως των προσωπικών μας επιλογών.
Το τραγικό είναι ότι ο Γ. Βαρουφάκης, αν είναι αληθινά τα όσα του αποδίδουν οι Irish Times, μας λέει πως όποια και αν είναι η έκβαση του βρετανικού δημοψηφίσματος, τελικά θα εφαρμοστεί το “Ναι” (“Bremain”), κατά το πρότυπο του ελληνικού δημοψηφίσματος και της “κωλοτούμπας” Τσίπρα! Έλεος!
Τις θέσεις του κατά του Brexit επανέλαβε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, σύμφωνα με τους Irish Times.
Ο Γ. Βαρουφάκης, σύμβουλος του Εργατικού Κόμματος, τόνισε ότι η έξοδος της Βρετανίας από την Ε.Ε. δεν πρόκειται να αποκαταστήσει την εθνική της κυριαρχία, την οποία έχει ανάγκη ο βρετανικός λαός.
«Η Ε.Ε. είναι σαν το «Hotel California» των Eagles. Μπορείς να κάνει check out αλλά δεν μπορείς να φύγεις ποτέ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Βαρουφάκης.
Εάν οι Βρετανοί επιλέξουν το Brexit, δεν θα βγουν από το χάος, αλλά απλώς θα το ενισχύουν, πρόσθεσε.
ΡΕΝΑ ΖΙΩΓΟΥ
Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

http://iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=24610:varoufakis-brexit&catid=86:expolitiki&Itemid=268

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου