Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

SIEMENS ΣΑΜΑΡΑΣ 2.


Πόσο ακριβά επιτέλους, πρέπει να πληρώσουμε εμείς και τα παιδιά μας, αυτόν τον τυχάρπαστο προδότη Σαμαρά;
Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις φορές, αυτό το καθαρμα ο κομπλεξικός, ο γιος του πλούσιου μπαμπά και του ακόμα πιο πλούσιου πεθερού, ενός ανεύθυνου αλητάμπουρα που ταλαιπωρεί την Ελλάδα και την παράταξη με την άχρηστη προδοτική παρουσία του, πάνω από 30 χρόνια, το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να προδίδει την Ελλάδα.


Θυμηθείτε: Το 1989, όταν ο εφιάλτης Μητσοτάκης προκειμένου να στείλει τον Αντρέα Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο συμμάχησε με τον Φλωράκη, ο Σαμαράς ανεπάγγελτος, αναιδής νέος τότε, με μόνη «περγαμηνή» την συγκατοίκηση του με τον άλλο καταστροφέα και προδότη Τζέφρυ Α. Παπανδρέου, καταλαμβάνει τη θέση του Υπουργού Οικονομικών.
Η εντολή του εφιάλτη, ήταν σαφής: μαζί με τον Κουβέλη, βουλευτή του ΚΚΕ, τότε Υπουργό Δικαιοσύνης, με πρόσχημα την άρση των συνεπειών του συμμοριτοπόλεμου, ρίχνουν χωρίς ντροπή, χωρίς εθνική μνήμη, σαν γνήσιοι προδότες, γεννήματα ενός εφιάλτη και ενός σφαγέα, χιλιάδες δήθεν «αγωνιστές» ακόμα και αγέννητους (!) στα ασφαλιστικά Ταμεία (ΝΑΤ, ΙΚΑ, ΟΓΑ, κλπ.) και έτσι αρχίζει η αιμορραγία που συνέβαλε σε σημαντικότατο βαθμό, στην σημερινή κατάρρευση.
Σημειώστε ότι οι ΜΟΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ που δεν κόπηκαν, δεν μειώθηκαν, δεν περιορίστηκαν, δεν ελέγχθηκαν, ήταν αυτές των «αγωνιστών», συντρόφων του σφαγέα. Οι συμμορίτες δικαιώθηκαν! Τα χιλιάδες θύματα τους ΠΟΤΕ! Ο Αντώνης Σαμαράς, είχε συμβάλλει ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ σ’ αυτό το ανοσιούργημα και μετρούσε την πρώτη του ΠΡΟΔΟΣΙΑ ενάντια στην πατρίδα.
Δύο χρόνια μετά, ο ίδιος προδότης, «εμβαπτίζεται» εκ νέου από τον εφιάλτη Μητσοτάκη, αυτή τη φορά σε Υπουργό Εξωτερικών! Πρώτη και κύρια δουλειά του, να ανοίξει διάπλατα τις πόρτες εισόδου χιλιάδων λαθρομεταναστών από την Αλβανία. Η δεύτερη προδοσία του εκλεκτού αυτού καθάρματος, ήταν γεγονός. Την εξέλιξη της πράξης του Αντώνη Σαμαρά, την γνωρίζετε ήδη.
Τρία χρόνια μετά, ο προδότης, δαγκώνει το χέρι του εφιάλτη που τον εξέθρεψε και μαζεύει τα «φιλαράκια» του, μεταξύ των οποίων και ο Συμπιλίδης και με πρόσχημα –δήθεν- το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ο προδότης προχωρά στην τρίτη κατά σειρά, προδοσία σε βάρος της πατρίδας, με τη διαφορά ότι προδίδει και την παράταξη που τον δέχθηκε, σαν γνήσιο κάθαρμα που ήταν και παραμένει.
Ανατρέπει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τη ΣΗΜΕΝΣ του Σωκράτη Κόκκαλη και του Καραβέλα και επαναφέρει το πτώμα (πολιτικό και φυσικό) Ανδρέα Παπανδρέου στην εξουσία.
Μετά από λίγο καιρό και αφού πρώτα είχε δημιουργήσει την ΠΟΛ.ΑΝ ένα απόκομμα που εμφανίστηκε και εξαφανίστηκε μέσα σε 3 χρόνια, κατάφερε μια ακόμα προδοτική μαχαιριά, στα σπλάγχνα της πατρίδας, προτείνοντας για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Κωστή Στεφανόπουλο, δίνοντας το «φιλί της ζωής» στον πεθαμένο Αντρέα, αφού απέτρεψε το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες.
Μετά απ’ αυτό, ο προδότης εξαφανίστηκε για 11 χρόνια από το προσκήνιο της πολιτικής ζωής, μέχρι που ο άλλος προδότης, ο επονομαζόμενος και «μπουχέσας της Ραφήνας», αποφάσισε (μόνος του; Αποκλείεται!) να τον επαναφέρει, προκειμένου το παράσιτο της κοινωνίας ο τετράκις προδότης της πατρίδας, να συνεχίσει το άθλιο έργο του.
Και να! Το κάθαρμα από το παρελθόν θαυματούργησε και πάλι, το 2012 ως Πρόεδρος της παράταξης που χιλιοπρόδοσε και ξεφτέλισε. Η επιμονή του για προσφυγή στις κάλπες στις 6 Μαΐου, ήταν η τελική μαχαιριά στην καρδιά της θνήσκουσας πατρίδας.
Το κάθαρμα, ο επί 5 φορές προδότης της πατρίδας, πέτυχε δυστυχώς τον στόχο του, που δεν ήταν άλλος από την διάλυση της χώρας και την παράδοση της σε κάθε είδους καθάρματα, είτε πολιτικά, είτε οικονομικά.


Υ.Γ
Οι Άραβες λένε: «Άπαξ προδότης, για πάντα προδότης». Άραγε θα είναι αυτή η εσχάτη προδοσία του Αντώνη Σαμαρά; Άραγε θα πληρώσει το κάθαρμα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου