Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

OXI ΣΤΟ ΚΟΜΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ



 φωτ. Οδοφρ.
«Χρυσαυγίτης» αστυνομικός!
Σε αυτή τη φωτογραφία ο κρανοφόρος ηγείται της πορείας των «Χρυσαυγιτών» προς την «Πειραϊκή Πατραϊκή»



«Χρυσαυγίτης» αστυνομικός. Πρόκειται για κρανοφόρο, ο οποίος το απόγευμα της περασμένης Τρίτης - όπως εμφανίζεται σε βίντεο στο διαδίκτυο - ηγούνταν πορείας «Χρυσαυγιτών» προς την «Πειραϊκή Πατραϊκή» για να επιτεθούν σε μετανάστες. Ο ίδιος, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στη σχετική φωτογραφία, όταν φτάνει στο χώρο και ξεκινούν τα επεισόδια, μπαίνει μέσα στις δυνάμεις των ΜΑΤ και όλοι μαζί βρίσκουν καταφύγιο πίσω από «κλούβα» της αστυνομίας. Ο «Ριζοσπάστης» δημοσιεύει δύο φωτογραφίες από το σχετικό βίντεο, οι οποίες είναι χαρακτηριστικές γι' αυτό που συνέβη.
Αυτό δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο που δείχνει «συνεργασία» μεταξύ φασιστοειδών και αστυνομικών.
Θυμίζουμε τους κουκουλωμένους «οδηγούς της ΕΘΕΛ» (με τον ένα να παραδέχεται πως είναι ...εθνικιστής και αρθρογράφος στο φασιστικό περιοδικό «Απολλώνιο Φως») και την προστασία που τους παρείχαν τα ΜΑΤ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Σύνταγμα τον Ιούνη του 2011 στις απεργιακές κινητοποιήσεις.
Θυμίζουμε επίσης ότι σε πρόσφατα επεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ, δυνάμεις των ΜΑΤ μαζί με «αγανακτισμένα» φασιστοειδή πετούσαν πέτρες σε μετανάστες μικροπωλητές.
Οπως επίσης τις παλιότερες επιθέσεις φασιστοειδών σε βάρος μεταναστών που ζούσαν μέσα στο Εφετείο που γίνονταν με τις αστυνομικές δυνάμεις απλά να... παρακολουθούν.
Εδώ μπορείτε να τον δείτε μαζί με τους αστυνομικούς των ΜΑΤ πίσω από την «κλούβα»

Μόλις χτες, φασιστοειδή και αστυνομικοί πολιορκούσαν από κοινού γραφεία πολιτικού κόμματος στο κέντρο της Αθήνας.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΜΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου