Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

-Μηχανισμό απργοσπασίας κτίζει ο ανίκανος Δήμαρχος Περάματος Παντελής Ζουμπούλης. Κανένας εργαζόμενος στην Τ.Α.απεργοσπάστης!!!!!!-



Τόνοι απορριμμάτων παραμένουν συσσωρευμένοι στο Πέραμα, λόγω της απεργίας των εργαζομένων στην καθαριότητα τις προηγούμενες ημέρες, που διεκδικούσαν την καταβολή των δεδουλευμένων τους.


Σε νέες δηλώσεις του, ο δήμαρχος Περάματος  Παντελής Ζουμπούλης, είπε πως θα έχει ολοκληρωθεί η αποκομιδή των απορριμμάτων από όλη την πόλη και για το λόγο αυτό ο δήμος Περάματος έχει ζητήσει τη βοήθεια των όμορων δήμων Κερατσινίου και Σαλαμίνας και εκτιμά ότι μέσα σε μία - δύο ημέρες το ζήτημα θα έχει λυθεί.


Ο κ. Ζουμπούλης σημειώνει ότι μίλησε με τους υπαλλήλους και τους προειδοποίησε ότι σε περίπτωση που συνεχιστούν οι απεργίες, θα αναγκαστεί να κάνει χρήση του δικαιώματος που του χορηγεί ο Ν.3852/2010 και θα προσλάβει ιδιώτες για την αποκομιδή των απορριμμάτων.
 Ο κ. Ζουμπούλης, τέλος, έκανε λόγο για υπέρογκα χρέη του δήμου ύψους 62 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία έχουμε αναλύσει σε παλιότερο άρθρο.


http://www.zougla.gr/zouglaport/topika/article/gitoniki-dimi-se-voi8ia-gia-ta-skoupidia



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου