Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


Τους είδαμε, τους ακούσαμε και μας άφησαν παντελως αδιάφορους. Ο λόγος γίνεται για τους αρχηγούς των 2 μεγάλων, πρωην, κομμάτων εξουσίας στήν πατρίδα μας.

Η επόμενη μέρα των εκλογών, δηλαδή η Δευτέρα, 07/05/2012 πρέπει να μας βρεί όλους να είμαστε ικανοποιημένοι μόνο και μόνο που "στείλαμε σπίτια τους" όλους αυτούς τους ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ που πρίν από 2 μήνες βίασαν έναν ολόκληρο λαό, υποθήκευσαν και κατέστρεψαν τα όνειρα των παιδιών καί εγγονιών μας, έχουν φέρει σε απόγνωση ολόκληρη την τρίτη ηλικία και παίζουν με την νοημοσύνη μας.
Πρίν από 2 μήνες υπέγραφαν την καταδίκη ενός ολόκληρου λαού και τώρα μας εμφανίζονται οτι έχουν τις λύσεις. Τόσες δεκατίες όταν ο ένας κληρονομούσε στόν άλλον "καμμενη γή" δεν μπορούσαν να λάβουν τα αναγκαία μέτρα? Τώρα θα μας σώσουν? Τώρα βρήκαν τις λύσεις? Σε ποιούς νομίζουν οτι απευθύνονται? Σε ιθαγενείς? Για τον λόγο αυτό υπάρχει ένας και μοναδικός δρόμος για μας: Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 25%........ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ, ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ.... ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ.... ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ και μάλιστα σε εκείνα που μπορούν να δεσμευτούν για ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Ι + ΙΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
Δεν είναι δυνατόν τόσα χρόνια να ασελγούν πάνω σε εναν ολόκληρο λαό και πάνω σε μια ολόκληρη χώρα και ξαφνικά να μας προκύπτουν ως.... σωτήρες.
Ας πάνε σπίτια τους μπας και εξυγειανθεί το όλο σάπιο, αναχρονιστηκό και διεφθαρμένο "πολιτικό σύστημα".
Ας τους στείλουμε όλους αυτούς τους μαθητευόμενους μάγους την κυριακί το βράδυ στο...ΖΑΠΠΕΙΟ να μας ανακοιώσουν την πλήρη....ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ....
Και ας πάνε όλοι μαζι να τελειώνουμε και μια ωρα νωρίτερα με δαύτους.......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου