Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Δελτίο Τύπου για τις δολοφονικές επιθέσεις ενάντια σε φιλειρηνικούς διαδηλωτές στο Ισραήλ




Απαντώντας σε ερώτηση του
ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Μπάμπη Αγγουράκη
για τις επιθέσεις Ισραηλινών στρατιωτών εναντίων διαδηλωτών στην Χεβρόνα η Ύπατη εκπρόσωπος και αντιπρόεδρος της Εsυρωπαϊκής Έsνωσης Catherine Ashton , κάλυψε με απαράδεκτο τρόπο την δολοφονική επίθεση των Ισραηλινών κομάντος , τον τραυματισμό πολλών διαδηλωτών μεταξύ των οποίων και του μέλους της Knesset Mohamed Barakki στέλεχος του ΚΚ Ισραήλ .



Η Δήλωση Ashton είναι μια ακόμα απόδειξη της ενεργού υποστήριξης της ΕsΕs στην δολοφονική πολιτική του κράτους του Ισραήλ ενάντια στους χιλιάδες παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους στο Ισραήλ απέναντι στους κομμουνιστές και τις αντιιμπεριαλιστικές δυνάμεις του Ισραήλ . Σοβαρότατες είναι οι ευθύνες των ελληνικών κυβερνήσεων της ΝΔ , του Πασοκ και όλων των κομμάτων του ευρωΒΡΩμονόδρομου που υποστηρίζουν με κάθε τρόπο την κοινή εξωτερική πολιτική και πολιτική άμυνας της ΕsΕs που έχει την πλήρη ευθύνη γι' αυτά και άλλα εγκλήματα σε βάρος των λαών

Γίνεται ακόμα ποιό αναγκαία η ένταση της πάλης ενάντια στην ιμπεριαλιστική Εs.Εs. για την νίκη του αγώνα του Παλαιστινιακού λαού .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου