Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Κ. Βελόπουλος: Ο καταδικασμένος για ατιμωτικά αδικήματα αρχηγός πολιτικού κόμματος, μετά το ξεπούλημα "χειρογράφων του Χριστού" προχωράει σε θεόπνευστες διαπιστώσεις

Το τι ακριβώς συμβαίνει στο παρασκήνιο του δεξιού χαμαιτυπείου, φυσικά δεν το γνωρίζουμε. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι ο γελοίος και ανεκδιήγητος πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος (αυτός ντε, που πουλάει τηλεοπτικά σκευάσματα για κάθε νόσο και μαλακία, μαζί με «χειρόγραφες επιστολές του Ιησού»), παίρνει σβάρνα τα τηλεοπτικά κανάλια και μας παρουσιάζεται σαν νέος εθνοσωτήρας με το κόμμα που ίδρυσε.


Κανονικά, όλη αυτή η φάση μόνο τον Στέφανο Χίο έπρεπε να ενδιαφέρει αφού κι αυτός ίδρυσε κόμμα ψαρεύοντας ψηφοφόρους στα ίδια θολά νερά της πατριδοκαπηλίας και θρησκοληψίας.
Οπότε να δώσουμε πάσα στον "μακελάρη" να "ταπώσει" τον ανταγωνιστή του και να ψάξει να βρει τι έλεγε ο Βελόπουλος για τον πρώην αρχηγό του, όταν ήταν στο ΛΑΟΣ, πριν μεταπηδήσει στην Ν.Δ και προτού ιδρύσει το κόμμα του.
Το πιο ωραίο όμως είναι να δει αυτό το βίντεο που ο Καρατζαφέρης τον καρφώνει για τις καταδίκες του για ατιμωτικά εγκλήματα καθώς και στιγμιότυπα από την πολιτική και επαγγελματική διαδρομή του Βελόπουλου.

Ποιο είναι το ερέθισμα και κάναμε τις παραπάνω αναφορές; Ο λόγος είναι ότι αυτός ο πολιτικός ογκόλιθος έκανε μια τεράστια ανακάλυψη. Μπροστά σ' αυτό που μας αποκάλυψε, η αποκλειστική φωτογραφία της Παναγίας να κάνει τσάρκα στον ελληνικό ουρανό που μας παρουσίασε υστερεί:


Και πριν σας αποκαλύψουμε ποια είναι η συγκλονιστική αποκάλυψη που έκανε να σας ενημερώσουμε ότι αυτή οφείλεται στην διορατικότητα, σωφροσύνη καιαντίληψη που έχει αποκτήσει, αφού δέχτηκε την επιφοίτηση του "αγίου πνεύματος" όπως μαρτυρεί και η παρακάτω φωτογραφία που ανάρτησε στο διαδίκτυο το κόμμα του:

Αφού, λοιπόν σας πληροφορήσαμε όλα τα παραπάνω να αναφερθούμε στο ερέθισμα της ανάρτησής μας. 
Ο Βελόπουλος αντικρίζοντας ένα ποστ που έγραψε στο facebook, ο Εκτωρας Κουφοντίνας, προφανώς με θεία παρέμβαση κατέληξε στο συμπέρασμα που μόνο ένας "άγιος" Παϊσιος θα μπορούσε να διατυπώσει. 


 Εδώ νομίζουμε ότι δεν αρκεί η βοήθεια απλώς του "αγίου πνεύματος" που τον επισκέφτηκε. Σίγουρα θα του πρόσφερε και την χάρη της η Παναγία που ποζάρειγια πάρτι του, πιθανόν να έδωσε και την ευλογία του και ο ίδιος ο Χριστός, χειρόγραφες επιτολές του οποίου πουλάει σε προνομιακή τιμή, μόλις 2 ευρώ η κάθε μια.
Διαφορετικά δεν νομίζουμε ότι θα υπάρχει κοινός άνθρωπος να διαβάσει το παρακάτω και να φτάσει στο συμπέρασμα του Βελόπουλου.


 Και επειδή έσπευσαν κάποιοι ομοϊδεάτες του Βελόπουλου να ανακυκλώσουν τις θεόπνευστες απόψεις του αρχηγού τους, ο Εκτωρας επανέρχεται και τα κάνει φραγκοδίφραγκα:


Πάντως το ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχουν πολίτες που στελεχώνουν το κόμμα του Βελόπουλου. Τώρα θα πείτε και ο γελωτοποιός της δεκαετίας του '80, Λεβέντης, έγινε αρχηγός κοινοβουλευτικής ομάδας ... Σωστό κι αυτό.


http://tsak-giorgis.blogspot.com/2018/09/blog-post_798.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου