Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Μπάτσοι και κυβέρνηση θέλουν θύματα στην Λευκίμμη;

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που μια απ' τις βομβίδες κρότου λάμψης που έριχναν οι μπάτσοιστους κατοίκους της στην Λευκίμμη της Κέρκυρας, οι οποία διαμαρτύρονται για την λειτουργία ΧΥΤΑ στην περιοχή τους έπεσε στο χέρι 32χρονου άνδρα, Συνέπεια αυτού του γεγονότος ήταν να τραυματιστεί σοβαρά και στο Νοσοκομείο που οδηγήθηκε να του γίνει ακρωτηριασμός του δεξιού του χεριού από τον αγκώνα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι μπάτσοι τον τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί, φτιάχνοντας μια δικογραφία στην οποία κατηγορούν το θύμα τους -και όχι μόνο- για "στάση, διατάραξη κοινή ειρήνης, εμπρησμό, εκρήξεις, και απειλή κατά της ζωής".  

Αν και έχει πια σταματήσει να μας εκπλήσσει αυτός ο άκρατος αυταρχισμός της «αριστερής» κυβέρνησης του Τσίπρα, αυτά που διαβάζουμε σε τοπική ιστοσελίδα της Κέρκυρας, όχι απλώς μας παραπέμπουν σε περασμένες «μαύρες» εποχές, που πιστεύαμε ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα αναβίωναν, αλλά φοβούμαστε ότι θα έχουμε και άλλα θύματα της μπατσάδικης κτηνωδίας που πραγματοποιείται με εντολέςτης πολιτικής της ηγεσίας φυσικά.
.
Συγκεκριμένα χτες το βράδυ οι κάτοικοι της Λευκίμμης συγκεντρώθηκαν στον Περιφερειακό δρόμο στις 19:30 όπως κάνουν κάθε βράδυ τις τελευταίες ημέρες. Υπήρξαν φωτιές στον Περιφερειακό δρόμο και οι μπάτσοι έκαναν ρίψη χημικών.

Δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες πέρα από την δήλωση που έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Γκούσης στο Corfutv: «Αυτή τη στιγμή ζούμε την κόλαση του Δάντη, υπάρχουν παντού φωτιές και εκρήξεις, ο κόσμος έχει βγει από τα  σπίτια του.  Θα μας πάνε στην ολοκληρωτική καταστροφή.

Αυτό το οποίο τονίζουν οι κάτοικοι είναι ότι μετά την "κήρυξη του πόλεμου" από τον Δήμαρχο Κέρκυρας πλέον η κατάσταση θα είναι έτσι. Υπάρχει αστυνομοκρατία, απαγόρευση κυκλοφορίας, συλλήψεις, πραγματικά η κατάσταση δεν πάει άλλο».

Αλήθεια, μπάτσοι και κυβέρνηση θέλουν θύματα στην Λευκίμμη;


http://tsak-giorgis.blogspot.com/2018/09/blog-post_340.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου