Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Κάτω τα πληκτρολόγια από τον Αρη Πορτοσάλτε! - Απαράδεκτα τουιταρίσματα σε βάρος αυτού του κοσμήματος της δημοσιογραφίας!

Στρατευμένος στην δεξιά παράταξη δημοσιογράφος, είναι ο κ. Αρης Πορτοσάλτε, οπότε απόλυτα κατανοητό πρέπει να είναι ότι κάνει συνεντεύξεις με τον αρχηγό της Ν.Δ, παίρνοντας ερωτήσεις από τον κ. Μητσοτάκη, που προφανώς είχαν παραλείψει να σχεδιάσουν.   

Απόλυτα αντιληπτός, για όλους τους καλόπιστους, πρέπει να είναι και ο λόγος για τον οποίο πνέει μένεα εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας του, το οποίο έφερε τίτλο «Ο Πορτοσάλτε, η σύζυγος και η "αγιογραφία" στην Μαρέβα», και άφηνε αισχρά υπονοούμενα γι' αυτό το κόσμημα του συγκροτήματος ΜΜΕ, που ελέγχει ο αξιοσέβαστος επιχειρηματίας κ. Αλαφούζος.



Ο έγκυρος δημοσιογράφος που είχε το θάρρος να κάνει δημόσια την αυτοκριτική του, γιατί ... έμαθε την Ιστορία λάθος αφού την ... διδάχτηκε από το … ΚΚΕ, έχει τέτοια διορατικότητα που αμέσως εντόπισε ότι "φασιστικές ομάδες υποστήριξης του ΣΥΡΙΖΑ" επιτέθηκαν με μαρκαδόρο στο σπίτι του.
Γνωρίζεται πολλούς συναδέλφους του που θα κατόρθωναν κάτι τέτοιο;

Οπως γράφαμε στο παρελθόν, λοιπόν, "Κάτω τα χέρια από τον Αρη Πορτοσάλτε"!
Δεν είναι δυνατόν για μια αβλεψία, προφανώς λόγω φόρτου δουλειάς, στην οποία υπέπεσε το πρότυπο αντικειμενικής και αδέσμευτης δημοσιογραφίας, να πέσουν όλα "τα βοθρολύματα των Υπηρεσιών 0,60e" να τον κατασπαράξουν!

Ναι ήταν αστοχία του κ. Πορτοσάλτε να γράψει ότι την χρονική στιγμή που ναζί δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα, το ΑΠΕ ήταν ελεγχόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι λόγος αυτός όμως να υπάρχουν χρήστες του διαδικτύου και να εκφράζονται τόσο απρεπέστατα για έναν λειτουργό ενημέρωσης που η μακροχρόνια θητεία του στα ΜΜΕ πρέπει να θεωρείται παράδειγμα για όλους τους νεότερους συναδέλφους του;


















http://tsak-giorgis.blogspot.com/2018/09/blog-post_69.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου