Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Ξεπέρασε και τον Πρετεντέρη ο Θεοδωρικάκος, κάνοντας την "αγιογραφία της Ν.Δ

Του Γ.Γ.

Είναι γνωστό ότι η ιδιότητα «πρώην κομμουνιστής» είναι αρκετά προσοδοφόρα και σε αρκετές περιπτώσεις σου εξασφαλίζει … λαμπρό παρόν.
Δεκάδες είναι οι περιπτώσεις που μπορεί να αναφέρουμε, αλλά τώρα εστιαζόμαστε στον Τάκη Θεοδωρικάκοκαι στην δήλωση που έκανε μιλώντας στον ρ/σ news24/7.


 .
Εκεί λοιπόν, το άτομο που θήτευσε μέχρι την Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ και για το διάστημα 1990-1991 υπήρξε γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, έρχεται να μας πει ότι «ακροδεξιά δεν υπάρχει στη ΝΔ, λαϊκίστικη και δημαγωγική ακροδεξιά είναι το κόμμα του κ. Καμμένου. Είναι μικρός ο τόπος και γνωριζόμαστε».

Αντιλαμβανόμαστε το σκεπτικό του τύπου, ο οποίος «αξιοποίησε» την πολιτική διαδρομή που είχε στο παρελθόν του για να βρεθεί αρχικά συνεργάτης του Mega, στενός προσωπικός φίλος του Πρετεντέρη, και κατέληξε "στρατηγός" επικοινωνίας της ΝΔ και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη - και τηςΜαρέβας, όπως ψιθυρίζεται.

Για να δικαιολογήσει τις πλουσιοπάροχες αμοιβές του, από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρέπει να πει το τροπάρι που πιθανολογεί ότι θα φέρει ψήφους στο κόμμα που υπηρετεί.

Τι θέλετε δηλαδή; Να παραδεχθεί πχ. ότι η Ν.Δ έχει σαν πρότυπο το ασφαλιστικό σύστημα που εφάρμοσε ο δικτάτορας Πινοσέτ; Θα ήταν σαν να είχατε απαίτηση να αποδεχθεί η Χρυσή Αυγή δημόσια ότι είναι ναζιστικό κόμμα.
Είχατε μήπως την προσδοκία να δηλώσει ότι η παράταξη του σε περίπτωση που βρεθεί στην κυβερνητική εξουσία σχεδιάζει να απολύσει χιλιάδες εργαζόμενους στο δημόσιο και να φέρει νέο μπαράζ αντιλαϊκών μέτρων; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Χαζός είναι να χάσει την θέση του και τα όσα αυτή του αποφέρει και να καταντήσει περίγελο από τους ομοϊδεάτες του, μεγαλύτερο και από τον Κατρούγκαλο τότε που δήλωνε "κομμουνιστής";
(Πάντως το έχουμε δεδομένο ότι Βορίδης, Γεωργιάδης και ο υπόλοιπος ακροδεξιός συρφετός της Ν.Δ., θα λύθηκαν στα γέλια διαβάζοντας τις δηλώσεις Θεοδωρικάκου).


http://tsak-giorgis.blogspot.com/2018/09/blog-post_40.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου