Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Η CULT ΠΙΝΕΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΕΑΤΡΟ!

φωτ. Οδοφρ.

Αν κάποιος ξεπεράσει το γεγονός πως η τηλεόραση είναι όπλο διαχείρισης των μαζών, και δεχτεί μέσα του, πως στη πραγματικότητα είναι όπλο διαχείρισης των ηλίθιων μαζών, μπορεί να καθίσει άνετα απέναντι από την οθόνη και να παρακολουθεί τις καλύτερες κωμωδίες ever...Τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων!! Η κωμωδία που σπάει ταμεία το τελευταίο καιρό λέγεται λίστα Λαγκάρντ. Εμπνευστής του έργου η Κριστίν. Παραγωγός, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής το ελληνικό κράτος. Κριτικοί του απίθανου αυτού έργου οι αστέρες των δελτίων ειδήσεων!


Γιατί σ΄αυτήν εδώ τη χώρα τελικά μασάει κι η κατσίκα το ταραμά, πετάει κι ο γάιδαρος, κι έχει κι γιαγιά μου πατίνια.Όσο για τους πολιτικούς που ανακαλύπτουν οργισμένοι και σοκαρισμένοι ένα σκάνδαλο (!!!) αυτό περνάει στη σφαίρα του cult. Ναι η πολιτική μας σκηνή τελικά δεν είναι διεφθαρμένη, δεν είναι ανίκανη, δεν είναι απατεώνισσα, δεν είναι τραγική κυρίες και κύριοι Είναι cult με όλη τη σημασία της λέξης.

Θυμάστε στη ταινία "δυο καπνισμένες κάνες" τον φοβερό Βίνυ Τζόουνς που σκότωνε αδιακρίτως με το πιο στυγνό τρόπο αλλά είχε μια συγκεκριμένη ιδιοτροπία. Μη βρίζεις μπροστά στο γιο μου έλεγε. Έβαζε το γιο του να παρακολουθεί κάθε λεπτομέρεια από τις δολοφονίες, τον δίδασκε πως να γίνει ένας άψογος killer αλλά τα έπαιρνε αφάνταστα στο κρανίο αν κάποιος έλεγε βρισιές μπροστά στο παιδί!!

Γύρω μας γίνεται της πουτάνας το κάγκελο. Τα κοπάδια που είναι στην ουρά για το χασάπη, βλέπουν πως στο μαντρί δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο. Ασύστολες κυβερνήσεις που ξετίναξαν τα ταμεία του κράτους, θρασύτατοι πολιτικοί που έχουν φάει με δέκα μασέλες ο καθένας, πολίτες-πελάτες που έθρεψαν κι εκμεταλλεύτηκαν όσο βάσταγε η ψυχή τους σε κάθε επίπεδο το κράτος και τους συνανθρώπους τους,  μια γενικευμένη ασυδοσία από το τελευταίο χαρτογιακά υπαλληλίσκο μέχρι τα ανώτερα κυβερνητικά κλιμάκια. Από το μπακάλη της γειτονιάς μέχρι τους μεγιστάνες του κεφαλαίου. Κι αυτοί οι δύστυχοι, φτωχούληδες του θεού τηλεοπτικοί αστέρες της ενημέρωσης νοιώθουν σοκαρισμένοι με τις εξελίξεις στο θέμα της λίστας!

This is cult!

http://vasiliskos2.blogspot.de/


http://vasiliskos2.blogspot.de/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου