Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Όταν γέλασε και ο Μπάγεβιτς! - Ο Βενιζέλος απαίτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγνώμη για την λίστα Λαγκάρντ!!!!!

Από το οδοφρ. στον  ΒΕΝΙΖΕΛΟ!









Το θράσος σε αυτό το κόμμα - ή ότι έχει απομείνει από αυτό - είναι απύθμενο.

 Στην ανακοίνωση του ο Βενιζέλος - και ότι εκφράζει πλέον - απαιτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγνώμη για τις ανακοινώσεις που έβγαλε μέχρι τώρα γύρω από το θέμα!
 Σιωπή απόλυτη για το ότι η λίστα πέρασε πρώτα από τα χέρια του πρώην υπουργού εξωτερικών Δρούτσα - στενού συνεργάτη και φίλου του ΓΑΠ - πριν την πάρει ο Παπακωνσταντίνου!
 Σιωπή απόλυτη για την εξαφάνισή της αφού την παρέλαβε αυτός.
 Σιωπή απόλυτη για το ότι μας πετσόκοψε στους φόρους και δεν μπήκε καν στην διαδικασία - από περιέργεια έστω ρε αδερφέ - για μια λίστα που ήρθε στα χέρια του από το πρόσωπα στα οποία έδινε αναφορά για τις περικοπές μισθών, συντάξεων, αύξηση φόρων, επιβολή χαρατσιών......
 Πολιτική ευθιξία; τί είναι αυτό; 
 Το μόνο μέλημα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ -λέμε τώρα - είναι να μην τον πάρουν τα σκάγια... να μην θεωρηθεί συνυπεύθυνος, αυτό που πρωτοστάτησε στον νόμο περί ευθύνης υπουργών... που πιθανόν να οδηγήσει στην ατιμωρησία του Παπακωνσταντίνου... ένας νόμος που παραπέμπει στην ομερτά.
 Δεν θα μιλήσεις και εγώ με νόμο σου εξασφαλίζω ασυλία!
 Γέλασε ο κάθε πικραμένος με την ανακοίνωση... μέχρι και τον Μπάγεβιτς μπορεί να δείτε να γελάει... και αυτό είναι η είδηση της ημέρας.

http://kepparou.blogspot.gr/2012/12/blog-post_7753.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου