Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Εσείς κ. Γερουλάνε γνωρίζετε κάτι για τη λίστα Λαγκάρντ;

Ο κ. Γερουλάνος σαν πρώην Υπουργός και κολλητός του τέως Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου-μιας και ο Βαγγέλης Βενιζέλος επιχειρεί να εξαφανίσει όλους τους κολλητούς-αλλά και σαν ξάδερφος του νυν Πρωθυπουργού Α. Σαμαρά, ίσως να γνωρίζει κάτι παραπάνω για την υπόθεση που απειλεί ευθέως τη συνοχή του πολιτικού συστήματος της χώρας που παραποίησε και συγκάλυψε κρατικά έγγραφα υψίστης σημασίας.
Εσείς κ. Γερουλάνε γνωρίζετε κάτι για τη λίστα Λαγκάρντ;

Κατανοούμε τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο κ. Γερουλάνος λόγω του ότι βρίσκεται στη μέση των συμπληγάδων, όμως αν γνωρίζει κάτι, θα πρέπει τώρα να μιλήσει στον αρμόδιο εισαγγελέα επωφελεία της Δημοκρατίας, την οποία άλλωστε επί δεκαετίες υπηρετεί ο ίδιος και η οικογένειά του.


Ως κορυφαίος Υπουργός και κολλητός του ΓΑΠ δεν μπορεί να μην είδε ή να μην άκουσε κάτι. Και βέβαια η φιλία είναι ιερό πράγμα, όμως η πατρίδα και η δημοκρατία μας υπερβαίνει όλους. Η θέση του κ. Γερουλάνου γίνεται ακόμη πιο δυσχερής καθώς πλέον αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους συνδετικούς κρίκους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, λόγω της συγγένειάς του και με τον Αντώνη Σαμαρά (γιαγιά τους η Πηνελόπη Δέλτα)... Και βέβαια το αίμα νερό δε γίνεται!

Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές η αλήθεια είναι. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος θέλει να εξαφανίσει το παπανδρεϊκό στοιχείο από το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Γερουλάνος αποτελεί σημαντικό κομμάτι του φιλοπαπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ και ο κ. Σαμαράς πρέπει και να διασφαλίσει τη σταθερότητα της κυβέρνησης, και την οικογενειακή συνοχή και γαλήνη, αλλά το σημαντικότερο να μην κατηγορηθεί ποτέ για απόκρυψη ή συγκάλυψη της αλήθειας!

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα καθώς ο ασκός του Αιόλου άνοιξαν για τα καλά και πλέον ο έλεγχος έχει περάσει "εκτός"...

Υ.Γ. Ζητούμε από τον ύπατο θεσμό της Δημοκρατίας, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια να πάρει θέση άμεσα. Είναι ο πολιτικός ταγός που εξασφαλίζει την ορθή λειτουργία του πολιτεύματος... Μια λειτουργία που βάλλεται και προσβάλλεται βάναυσα το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα το κορυφαίο σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ, που αποτέλεσε για ακόμη μια φορά το όχημα για τη διεθνή διαπόμπευση της χώρας μας. Πάρτε θέση κ. Παπούλια!
Διαβάστε επίσης:


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/266179/eseis-k-geroylane-gnorizete-kati-gia-ti-lista-lagkarnt#ixzz2GWo9L7st


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου