Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ σε ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ

Δραση Τωρα
Η Τροϊκανή τριμερής Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ολοταχώς τον τελευταίο καιρό ολισθαίνει σε μια ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ που κάθε μέρα που περνάει αποκτά σαφή ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.Με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΜΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗ του «πρωθυπουργού» των Δανειστών, παρατηρούμε ότι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ της...
ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ και της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ έχει γίνει όχι απλά ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ αλλά ολοένα και παίρνει ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ.



Συνδικαλιστικοί αγώνες ποινικοποιούνται
Διαδηλώσεις και κινητοποιήσεις χτυπιούνται με τρόπο απροκάλυπτο.
Πανεπιστημιακοί χώροι γίνονται πεδίο εφόρμησης Αφιονισμένων Αστυνομικών μονάδων καταστολής.

Ολάκερες γειτονιές φτώχιας και υποβάθμισης όπως αυτές στην Αγ. Βαρβάρα, με πρόσχημα τον ….οικονομικό έλεγχο, γίνονται πεδία επίδειξης υπέρμετρης ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ.
Μετανάστες και ξένοι εργάτες εξεφτελίζονται, βασανίζονται σε αστυνομικά τμήματα, (οι Καταγγελίες της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ είναι κόλαφος για την Ελλάδα).
Τελευταία είχαμε και ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ελεεινής μορφής σε Αυτοδιαχειριζόμενους χώρους κατάληψης, οι οποίο εν δυνάμει είναι στο «μάτι» της κρατικής πολιτικής με το έργο και τις παρεμβάσεις τους. Η Πρόσφατη επίδειξη ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ στη ΒΙΛΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ, κατ’ εντολή των καναλαρχών ήταν χαρακτηριστική.


Είναι γεγονός ότι η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ της επιρροής του ΣΑΜΑΡΑ και του Κόμματός στα μεγάλα ΕΡΓΑΤΙΚΑ, ΛΑΪΚΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, τον έχει οδηγήσει να ΔΙΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ με τρόπο ΥΣΤΕΡΙΚΟ την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» σε έναν ελεεινό κατήφορο πολιτικής και τακτικής.

Απ’ την άλλη βλέπουμε με ΤΡΟΜΟ, οργανωμένες ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ να ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ, με την ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ και ΣΥΝΔΡΟΜΗ της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

Σε κάθε εκδήλωση των ΦΑΣΙΣΤΩΝ, υπάρχει ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΛΥΨΗ, και μάλιστα βλέπουμε να χτυπιούνται και να διώκονται άμεσα οι αντιφασίστες διαδηλωτές.

Η Κυβερνητική ΟΜΑΔΑ που «κυβερνά» κατ’ εντολή των δανειστών, δεν έχει την παραμικρή πλέον αναστολή να δείξει ένα ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ με ότι αυτό συνεπάγεται πλέον στον τρόπο που πρέπει να απαντήσει και να δράσει το ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ πριν είναι εξαιρετικά αργά. 

πηγη

http://gregordergrieche.blogspot.gr/2012/12/blog-post_2895.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου