Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Συνεργάστηκε στενά με προσωπικότητες της πολιτικής και δημοσιογραφικής κοινότητας, όπως τους Βερέμη, Βουρλούμη, Δαυίδ και σια... Τι συμπτώσεις είναι αυτές αδελφέ;


Ελένη Παπακωνσταντίνου
Mέλος του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ)[Σ' αυτούς που εμπιστεύτηκαν οι δωσίλογοι της συγκυβέρνησης την εκποίηση της Δημόσιας Περιουσίας, του ιδρώτα των Ελλήνων πολιτών]. Τη θέση αυτή κατέλαβε τον Φεβρουάριο 2012 αντικαθιστώντας το μέλος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.
Σπούδασε νομικά στο...
London School of Economics και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Harvard των ΗΠΑ. Διετέλεσε μάλιστα και Πρόεδρος των αποφοίτων του επώνυμου αμερικανικού πανεπιστημίου.
Δούλεψε για κάποιο διάστημα και ως δικηγόρος στη Νέα Υόρκη, αφού ήταν μέλος του εκεί δικηγορικού συλλόγου. Απέκτησε και διδακτορικό από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών. Εδώ και χρόνια, πάντως διατηρεί γραφείο στην Αθήνα και έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος μεγάλων εταιρειών, όπως της Toyota, Philip Morris/Παπαστράτος, Swarowski, μέλος του ΔΣ της KRAFT FOOD HELLAS κ.λ.π. Διετέλεσε επίσης μέλος του ΔΣ του ΕΛΙΑΜΕΠ [Πότε θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη και το λαό το ΕΛΙΑΜΕΠ, για τα μαύρα δολάρια των ΗΠΑ;] και συνεργάστηκε στενά με προσωπικότητες της πολιτικής και δημοσιογραφικής κοινότητας, όπως τους Βερέμη, Βουρλούμη, Δαυίδ και άλλους. Εκεί προωθούσε και δράσεις μη κυβερνητικών οργανώσεων, που είχαν σχέση και με την Παιδεία αλλά και την εξωτερική πολιτική.
* Για να μαθαίνουν οι νέοι πως κάνεις καριέρα!

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/12/blog-post_6205.html#more

1 σχόλιο:

  1. TO ELIAMEP EGINE PLEON GERMANIKO PARARTHMA DEN
    TO XERETAI AYTO POS THA LOGODOTHSH LOIPON KAI SE
    POION EINAI SAN NA LEGATAI NA LOGODOTISH O TSOLAKOGLOY KAI TA TAGMATA ASFALEIAS STOYS GERMANOYS AS EIMASTAI KAI LIGO SOBAROI........

    ΑπάντησηΔιαγραφή