Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

(Ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως, δίνει γέλιο στο λαό, ρε αχάριστοι πειναλέοι)! Όταν ο Τσίπρας βγαίνει ψεύτης από την ίδια του την υπουργό!




Από τον Γιάννη Φλωράκη   

Ξαναπάμε απ' την αρχή, αγαπητά_νούμερα.

Η ίδια η κ. Παπανάτσιου παραδέχθηκε ότι τα έσοδα από το λαθρεμπόριο καυσίμων και προϊόντων καπνού μετά βίας άγγιξε το 9,5% των στόχων (ούτε καν, δηλαδή, των πραγματικών επί του συνόλου) και ότι από τις λίστες Λαγκάρντ και Μπόργιανς εισπράχθηκαν μόλις 80 εκ. από τα 550 αναμενόμενα (ούτε κι εδώ επί του πραγματικού συνόλου).

Λίγες ώρες μετά ο πρωθυπουργός πανηγύριζε κάνοντας μασάζ (τι ωραίος όρος κι αυτός, σα να βγήκε από αγγελίες Προσωπικών της Χρυσής Ευκαιρίας) στην κοινοβουλευτική σας ομάδα, υποστηρίζοντας ότι το πλεόνασμα βγήκε από το κυνήγι του λαθρεμπορίου και της φοροδιαφυγής κοκ.

Και την ίδια ώρα ο υπουργός σας οικονομικών (ή, έστω, δηλώνων υπουργός) έκανε και χιουμοράκι με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ χαρίζοντάς τους χιλιαρικάκια από το πλεόνασμα.
Θαρρείς κι είναι δικά του.

Το πλεόνασμα που βγαίνει από τις κομμένες συντάξεις, τους κομμένους μισθούς των λιγοστών που εργάζονται πια σ' αυτό τον τόπο, την άγρια φορολογία ακόμα και του αέρα που αναπνέουμε.


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2017/05/blog-post_71.html#ixzz4gELvSikp


1 σχόλιο:

  1. ... λαθρεμπόριο καυσίμων και καπνού;; Μόνο 9,5% έσοδα;
    Για να έχει η ... ΑριστεράΑνέλ(έητοι)κυβέρνηση 120% έσοδα να ΒΆΛΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΆΛΟΓΑ ΥΠΟΥΡΓΕΊΑ ΤΟΝ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ... ΜΠΑΟΚΤΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή