Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

23 Μαΐου! 110 φορείς στηρίζουν την αθώωση της ΕΑΣ και του Δικτύου Σπάρτακος

Η Δίκη του Νίκου Αργυρίου αναβλήθηκε στις 3 Απριλίου για τις 23 Μαΐου 9 π.μ.
Ήταν η τελευταία αναβολή. Η δίκη θα γίνει.
110 σωματεία,φοιτητικοί σύλλογοι, κινήσεις πόλεις και συλλογικότητες στηρίζουν την αθώωση της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων και τον Νίκο Αργυρίου στην εκδίκαση της έφεσης.

Το πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, οι υπογραφές στήριξης, τα σωματεία και οι συλλογικότητες στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς που στήριξαν και στηρίζουν την Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων και το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος έδωσαν σαφές μήνυμα:
«Αυτή η καταδίκη δεν θα περάσει!»
Τα γράμματα που μισούν οι καραβανάδες, οι επιστολές που φοβάται ο στρατός, το κίνημα ΜΕΣΑ κι ΕΞΩ από το στρατό, η μαχητική επαναστατική δράση απέναντι στις πιο σκληρές μηχανές παραγωγής κυριαρχίας ΘΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ και ΘΑ ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΑΙ. Γιατί είναι ιστορική ανάγκη και καθήκον του αντιπολεμικού κινήματος η μάχη ενάντια στον πόλεμο, την καταστολή, την εκμετάλλευση. Γιατί ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ.
Αυτό που φοβούνται ΔΕΝ θα το αποφύγουν.
Ο αγώνας αυτός θα φτάσει ως το τέλος και αυτό δεν είναι άλλο από την αθώωση του μέλους μας Νίκου Αργυρίου και την εμπέδωση πως το κίνημα μέσα και έξω από τον Στρατό δεν υποχωρεί, ούτε ανασυντάσσεται αλλά θα νικήσει. Ο πόλεμος στη σύγχρονη εποχή, η εξωτερική πολιτική και ο Στρατός δεν είναι και δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν θέματα απαγορευμένα.
Το αντιπολεμικό κίνημα θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για αυτά τα ζητήματα, στις προκηρύξεις του, στο διαδίκτυο, στο δρόμο, στις δράσεις του, παντού, τελεία και παύλα.
ΣΤΙΣ 23 ΜΑΙΟΥ, 9.00 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ.
Γιατί πια, ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ: 6932 955437 http://diktiospartakos.blogspot.com
http://pandiera.gr/23-%CE%BC%CE%B1%CE%90%CE%BF%CF%85-110-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B8%CF%8E%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+pandiera%2Fkadd+%28Pandiera.gr+RSS%29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου