Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

24ωρο αποκλεισμό επέβαλε το Facebook στο JoDi λογοκρίνοντας εικόνα του Τσίπρα με γραβάτα



Κρούσμα λογοκρισίας στα κοινωνικά δίκτυα  υπέρ Τσίπρα

Λογοκρισία που θυμίζει αυτή στην Τουρκία του Ερντογαν είχαμε πριν λίγη ώρα. Το  Facebook βρήκε πως το πολιτικό σχόλιο κατά του Τσίπρα της παραπάνω φωτογραφίας παραβιάζει του κανόνες του.
Ετσι επέβαλε 24ωρο αποκλεισμό στο JoDi  λογοκρίνοντας την παραπάνω εικόνα του Πρωθυπουργού με την γραβάτα  και παρεμβάλλοντας άμεσα στην πολιτική ζωή της χώρας.


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2017/05/24-facebook-jodi.html#ixzz4hawLyXMY


3 σχόλια:

  1. ΘΕΜΑ: "ΔΩΡΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟ ΥΓΙΕΙΣ"

    Κύριε Προκόπη Πουλόπουλε!

    Τι μας λέτε τώρα; Σε ποιά σελίδα του 4 Μνημονίου είναι και αυτό;;
    Διότι ακούγεται ότι "Δωρητές Οργάνων" από Ζωντανούς έναντι τιμής μεταξύ 2χα-φ/4 έως φ/4-(3δ/2φ)Ζ εγκρίθηκε από την Λακεδοβουλή σας από το 2 Μνημόνιο! Μήπως τροποποιηθεί με το 4 Μνημόνιο τίποτα;; Διότι ακούγεται ξανά ότι Ψηφίστηκαν/Εγκρίθηκαν αναγκαστικά "Δωρητές Οργάνων" μεταξύ των ηλικιών 30 με 42 για 75% των οργάνων τους για τους άνδρες και 36 με 48 χρονών για της γυναίκες και για το 65% των οργάνων τους!

    Πάντως μεγάλη επιτυχία είχε ο Αλέξης μας που απέκρουσε προς το παρόν στο 4 Μνημόνιο την έντονη "Επιθεση" που είχε θέλοντας να επιβάλλουν οι Ξένοι (ΔΝΤ/founds/banks/E.E.) και αναγκαστικά "Δωρητές Οργάνων" και ηλικίες κάτω των 18 χρονών! Συγκεκριμένα στην σελίδα 586 παράγραφος 4b (στα αγγλικά) γράφουν για αρρενες από 9 έως 16 ετών το 15% των οργάνων τους και για κορτσόπαν από 12 έως 17 ετών το 10% των οργάνων τους!

    Από ότι βλέπουμε χρειάζονται φρέσκο πράγμα οι Νεκρόφιλοι!

    Ευτυχώς όμως που ο Αριστερός Αλέξης μας Αντιστάθεικε γενναία και μπλοκάρε την σελ. 586 παράγραφος 4b! Διότι ο Κυριάκος τι θα έκανε;;

    Εσύ Κύριε Προκόπη Συνταγματολόγε γιατί δεν το λές;;

    Προκόπιε τα Μακαρόόόόόνια να ναι ΜΙΣΚΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γραβάντα Είναι BOSS!
    (ΕΊΝΑΙ της Εταιρείας που έντυσε τα SS!)
    Γιατί "κτυπά" άραγε η Χ.Α. τότε τον Τσίπι; Ζηλεύουν που η BOSS δεν έντυσε την SA;;; Γιαυτό έχασε η SA την "μάχη" με τα SS;;;

    ΣΟΒΑΡΆ ΤΏΡΑ: Ο Αlex ΕΊΝΑΙ ΆΡΡΩΣΤΟΣ!!! (μάλιστα πολύ άρρωστος!!!)
    ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΑΙ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Γιάνη ή Γιάννη!

    Καλά σου είπε ο Αλέξης μας ότι πρέπει να φοβάσαι όχι μόνο εσύ αλλά όλοι και ο Αλέξης μας! Διότι οι καλές νοικοκυρές έχουν όλες τους στην κουζίνα τους ένα με δύο Γουδιά!
    Διότι στο Γουδί ή Γουδή (όπως Γιάννης ή Γιάνης) βάζουν π.χ. μπαχαρικά, ή άλλα ... διάφορα και με το ... στυλιάρη τα τρίβουν ή κτυπούν μέχρι να γίνουν σκόνη ή πελτές!

    Μάλιστα ο Ελληνικός Λαός έχει ένα Παμπάλαιο Γουδί/Γουδή (το έχουν ιδιαίτερα οι Πόντιοι/Ιωνες)!- για να είναι εις γνώσειν ΌΛΩΝ ΣΑΣ!

    Είναι Τόσο μεγάλο σαν ... Πυθάρι και χωράνε μέσα 2-3ις του μπόι σας!!!

    Κάτι ξέρει όχι μόνο ο Αριστερός Αλέξης μας όσο και ο ολίγον Αριστερός Κυριακούλης μας μάλιστα ο Χαμμένος όλο φωνάζει και λέει ότι "εγώ δεν ... χωράει μέσα!"! Που να ήξερε ο φίλος μας ο Χαμμένος!!!

    Που να ξέρατε ΌΛΟΙ ΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή