Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Οι Anonymous αναρτούν φωτογραφίες της Μέρκελ με νεοναζιστές

MERKEL ANONYMOUS

Ήταν η καγκελάριος της Γερμανίας φίλη νεοναζιστών; Αυτό φαίνεται να υποστηρίζουν με τις φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει στη σελίδα τους στο Facebook οι Anonymous της Γερμανίας.
Στις φωτογραφίες η κ.Άγκελα Μέρκελ εμφανίζεται να κάνει παρέα και να ποζάρει μπροστά στην κάμερα με μέλη ομάδων skinheads οι οποίοι έχουν σε μεγάλο βαθμό «συνδεθεί» με τους ομάδες νεοναζιστών στη Γερμανία. Σημειώνεται πως ανάλογες φωτογραφίες είχαν δει το φως της δημοσιότητας και στο παρελθόν.

Οι δε φωτογραφίες, συνοδεύονται και από ένα λιτό, περιεκτικό όσο και αιχμηρό σχόλιο του πυρήνα των ακτιβιστών hackers στη Γερμανία με την οποία επιχειρούν να «επισημάνουν» το ένοχο, όπως υποστηρίζουν παρελθόν της σημερινής καγκελαρίου και ισχυρής γυναίκας της Ευρώπης.
«Πρώτα μέλος των FDJ (Κίνημα Σοσιαλιστικής Νεολαίας), μετά κατάσκοπος του Ανατολικού Βερολίνου, στη συνέχεια παρέα με τους skinheads και τώρα καγκελάριος της Γερμανίας. Αυτό που λέμε μετεωρική καριέρα κυρία Μέρκελ». 
Anonymous
Οργανισμός · Αρέσει σε 689.035
 · 4 Φεβρουαρίου στις 2:10 μ.μ. · Τροποποιήθηκε · 
 · 
Zuerst FDJlerin mit Propagandauftrag, dann als IM-Erika als Spitzel für die Staatssicherheit der DDR unterwegs, nach der Wende Umschulung zum »Skinheadgirl« und zu guter Letzt amerikanische Kanzlerin der BRD. Das nennen wir mal eine steile Karriere, FrauAngela Merkel.^^
Σημειώνεται πως στη σελίδα των Anonymous υπάρχει μεγάλος αριθμός αναρτήσεων που αφορούν τη Γερμανίδα Καγκελάριο και όλες είναι, κατά το ελάχιστο, επικριτικού χαρακτήρα και ύφους.

http://www.huffingtonpost.gr/2015/02/08/diethnes-anonymous-merkel-neonazistes_n_6639148.html?1423395199

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου