Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Ρένος Χαραλαμπίδης. Σα να λέμε Κινούμενο Θράσος

TΡένος Χαραλαμπίδης σε συνέντευξή του στο periodista.gr μας επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι το θράσος και η προκλητικότητα της ακροδεξιάς κυβέρνησης του φίλου του Αντώνη Σαμαρά και προσωπικά του ιδίου τείνουν στο άπειρο.
Ο προσωπικός φίλος εδώ και χρόνια του Αντώνη Σαμαρά, ο αποτυχών υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία και ο αποτυχών υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και την Νέα Δημοκρατία για τον δήμο της Αθήνας, λίγες μέρες μετά την "αξιοκρατική" ανάθεση καθημερινής εκπομπής στο μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ στην αφεντιά του, μιλά για την "υπερδιευθαρμένη", "σάπια" και...
"αναξιοκρατική" ΕΡΤ.Αναδημοσίευση από alfavita.gr
      
Αθλιότητες από Ρένο Χαραλαμπίδη: "Οι καταληψίες έριξαν το "μαύρο" στην ΕΡΤ"
      
Ο πολύ καλός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, Ρένος Χαραλαμπίδης, και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, αφότου ανέλαβε την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού στη ΝΕΡΙΤ, σε συνέντευξη του στο periodista.gr, υποστήριξε πως την ΕΡΤ δεν την έκλεισε η μνημονιακή κυβέρνηση αλλά οι "καταληψίες"
     
Συγκεκριμένα δείτε τι απάντησε όταν ο δημοσιογράφος του ανέφερε το ζήτημα της ΕΡΤ
       
Ας μιλήσουμε όμως και λίγο για την ΕΡΤ, μια απ’ τις πιο θορυβώδεις υποθέσεις της κυβέρνησης Σαμαρά.
      
«Κοίταξε. Όταν έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ, σοκαρίστηκα. Σοκαρίστηκα, γιατί συνειδητοποίησα ότι το μαύρο το είχαν ρίξει οι καταληψίες. Το σκοτάδι αυτό, ήταν για μένα το μεγαλύτερο σκοτάδι που μπορούσε να γνωρίσει η ΕΡΤ. Κι επαναλαμβάνω: το έριξαν οι καταληψίες». Το να ακούς να κατηγορούν τους καταληψίες για το μαύρο της ΕΡΤ, είναι μια, αν μη τι άλλο, αναζωογονητική ματιά στα γεγονότα. «Όταν έκλεισε η ΕΡΤ, υπήρχε σχέδιο να συνεχιστεί το πρόγραμμα με κονσέρβες. Μαγνητοσκοπημένα. Υπήρχε ακόμη και η πρόβλεψη για κάποιες ενημερωτικές εκπομπές, υπηρεσιακές. Η κυβέρνηση δεν είχε κανέναν λόγο να ρίξει μαύρο. Όταν κατελήφθη η ΕΡΤ, οι καταληψίες κλείσαν τον πομπό και η ΕΡΤ έγινε σκοτάδι», λέει διευκρινίζοντας, κι υπερθεματίζει: «Επικροτώ απόλυτα το κλείσιμο. Την έζησα από μέσα την ΕΡΤ, ήταν ό,τι πιο διεφθαρμένο μπορούσε να υπάρξει, και δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο έπρεπε αυτή η σαπίλα να διατηρηθεί».
 
Πηγή: alfavita.gr

http://greki-gr.blogspot.gr/2014/07/blog-post_61.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου