Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΤΕΡΑΤΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτό λυκάνθρωποι


1. Ιστορία φρίκης στο Ιλιον: «Νοίκιασε» την ανήλικη ανηψιά του σε παιδεραστή

2. Γέννησε και άφησε το βρέφος να πεθάνει στη ντουλάπα

3. Φρίκη στην Εύβοια: Ιδιοκτήτης ταβέρνας σκότωσε αδέσποτο μπροστά στα μάτια των πελατών

Ιστορία φρίκης στο Ιλιον: «Νοίκιασε» την ανήλικη ανηψιά του σε παιδεραστή

«Νοίκιασε» την 11χρονη ανηψιά του, για 150 ευρώ, σε άλλον άνδρα, ο οποίος ασέλγησε επάνω της.

Ιστορία φρίκης στο Ιλιον: «Νοίκιασε» την ανήλικη ανηψιά του σε παιδεραστή
Το αποτροπιαστικο περιστατικό συνέβη στο Ίλιον Αττικής, όπου συνελήφθησαν χτες οι δύο άνδρες, 33 και 41 ετών, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, κατηγορούμενοι για αποπλάνηση παιδιού κατ΄ εξακολούθηση, μαστροπεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ο 41χρονος είχε παραδώσει στον 33χρονο την 11χρονη ανιψιά του, έναντι του χρηματικού ποσού των 150 ευρώ, προκειμένου να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.
Όπως εξακριβώθηκε, ο 33χρονος είχε ασελγήσει κατ΄επανάληψη σε βάρος της ανήλικης.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε, βρέθηκαν -και κατασχέθηκαν- στην κατοχή του 41χρονου το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και ένα στιλέτο και στην κατοχή του 33χρονου δύο μαχαίρια.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64038717


                                                                                              

Γέννησε και άφησε το βρέφος να πεθάνει στη ντουλάπα

Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η υπόθεση μίας 37χρονης γυναίκας, η οποία γέννησε στο σπίτι της έκλεισε το μωρό της στη ντουλάπα, όπου πέθανε από ασφυξία, και στη συνέχεια το πέταξε στα σκουπίδια.

Γέννησε και άφησε το βρέφος να πεθάνει στη ντουλάπα
Το κουβάρι της ανατριχιαστικής αυτής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται χθες, όταν η 37χρονη διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο με ενδείξεις πρόσφατου τοκετού.
Εξεταζόμενη από αστυνομικούς, που έσπευσαν στο νοσοκομείο για τη διερεύνηση της υπόθεσης, η δράστιδα ομολόγησε ότι στις 12 Ιουλίου γέννησε το μωρό της στην τουαλέτα του διαμερίσματός της.
Στη συνέχεια περιτύλιξε το βρέφος σε δύο σακούλες και το απέκρυψε στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας της, ενώ μετά από δύο ημέρες, δηλαδή το πρωί της 14ης Ιουλίου, λόγω της έντονης δυσοσμίας πέταξε το άψυχο σώμα του βρέφους σε κάδο απορριμμάτων έξω από το σπίτι της.
Χθες, ωστόσο, λόγω επιπλοκών λοχείας, μετέβη εσπευσμένα στο εφημερεύον Ιπποκράτειο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και φρουρούμενη.
Οπως ομολόγησε η ίδια, το μωρό όταν γεννήθηκε ήταν ζωνταντό, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής, εάν το βρέφος ζούσε όταν το έκλεισε στην ντουλάπα ή το έβαλε εκεί για να πεθάνει.
Εχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση της 37χρονης, ενώ κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, μετέβη στην οικία της για εξερεύνηση του τόπου εγκλήματος.
Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για την ανεύρεση του πτώματος του βρέφος συνεχίζονται.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64038444&mmid=28763351#videotop

                                                                                          

Φρίκη στην Εύβοια: Ιδιοκτήτης ταβέρνας σκότωσε αδέσποτο μπροστά στα μάτια των πελατών


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα στα Νέα Στύρα Ευβοίας όπου ιδιοκτήτης ταβέρνας μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων του καταστήματος του σκότωσε ένα αδέσποτο σκυλάκι.
Η πρωτοφανής κτηνωδία κοινοποιήθηκε από την Ενεργή Κοινωνία Πολιτών για την Προστασία των Αδέσποτων Ζώων η οποία αναφέρει ότι έχει ασκήσει μήνυση κατά του ιδιοκτήτη της ταβέρνας.
Σύμφωνα με καταγγελίες θαμώνων και φιλοζωικών οργανώσεων στο λιμάνι Νέων Στύρων, έξω από το κατάστημα "Ψησταριά ο Κώστας", ο ιδιοκτήτης χτύπησε και σκότωσε το αδέσποτο σκυλάκι, αφού πρώτα το δελέασε για να πλησιάσει στην ταβέρνα.
Οι καταγγέλλοντες αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος εστίασης χτυπούσε συνεχώς το αδέσποτο σκυλί με μια καρέκλα στο κεφάλι μέχρι το ζώο να ξεψυχήσει.
Το Zoosos αναφέρει ότι ο  δράστης αφού παραδέχτηκε ενώπιον και όσων δεν τον είδαν ότι σκότωσε το ζώο, διέφυγε από το σημείο όταν έφθασαν από το Λιμενικό ένας άνδρας και μια γυναίκα για να καταγράψουν το συμβάν γύρω στις 01:30 το βράδυ της Πέμπτης.
Καταγγελία εις βάρος του δράστη κατέθεσαν στο Λιμεναρχείο Νέων Στύρων Εύβοιας οι αυτόπτες μάρτυρες και ο Κώστας Λ. ιδιοκτήτης της ψησταριάς αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Ο θηλυκός σκύλος - ηλικίας μόλις 3,5 μηνών - με σπασμένο κεφάλι μεταφέρθηκε από την Αργυρώ Γκελέρη εθέλοντρια του σωματείου Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης στο κτηνιατρείο της Ειρήνης Ταπούτης στη Νέα Λάμψακο Χαλκίδας αλλά λόγω της μη ανατρέψιμης κατάστασης του αποφασίστηκε να του γίνει ευθανασία στις 07:30 σήμερα το πρωί.
Ο A.Γ. κάτοικος της περιοχής εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι ο δράστης πρώτα δελέασε το ζώο για να έρθει κοντά του και μετά το ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου. Εξήγησε μάλιστα πως ο δράστης εκδηλώνει συχνά βίαιη συμπεριφορά και προς τα μέλη της οικογένειας του, τον 9χρονο γιο και την γυναίκα του, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι είναι αλκοολικός.
(Με πληροφορίες από το site, Zoosos)
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/frikh_sthn_euvoia_idiokthths_tavernas_skotwse_adespoto_mprosta_sta_matia_twn_pelatwn.2931767.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου