Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

"Όχι άλλο αίμα για τα κέρδη τους". Διαμαρτυρίες μελών του ΣΥΡΙΖΑ στα διόδια Μοσχοχωρίου

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για την τιμή των διοδίων μετά το δυστύχημα τα ξημερώματα της Τετάρτης στην παλιά ΕΟ Λάρισας-Βόλου, όπου έχασαν τη ζωή τους τρία νέα παιδιά.
Η βεβαρημένη κυκλοφορία σε αυτό τον οδικό άξονα, αποδίδεται στο γεγονός ότι πολλοί οδηγοί ΙΧ αλλά και βαρέων οχημάτων τον προτιμούν προκειμένου να αποφύγουν να πληρώσουν το αντίτιμο των διοδίων, με αποτέλεσμα ο δρόμος που δεν έχει την δυνατότητα να σηκώσει τέτοιο κυκλοφοριακό φορτίο, να παρουσιάζει υψηλή επικινδυνότητα.

Η σημερινή διαμαρτυρία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται στην συνέχεια θύελλας διαμαρτυριών που ακολούθησαν το δυστύχημα της Τετάρτης από τοπικούς φορείς τόσο της Λάρισας όσο και του Βόλου.
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία και του βουλευτή Μαγνησίας Αλ. Μεϊκόπουλου, παρέμειναν στα διόδια Μοσχοχωρίου υπό το βλέμμα αστυνομικών δυνάμεων για περίπου μία ώρα.
Μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια για το ζήτημα στους διερχόμενους οδηγούς, ενώ σε προσπάθεια τους να αποκλείσουν τα διόδια απωθήθηκαν από την αστυνομία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://news247.gr/eidiseis/politiki/kommata/oxi_allo_aima_gia_ta_kerdh_toys_diamartyries_melwn_toy_syriza_sta_diodia_mosxoxwrioy.2944552.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου