Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Έκθεση σχεδίων και κόμικ «…The Meliss way …»




Η Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Πάτρας – «14ο Διεθνές Πανόραμα» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με την Πατρινή εταιρεία Animatic-vision, με επικεφαλής τον κ. Μελισσαρόπουλο Γιώργο.
Το αποτέλεσμα της συνεργασίας θα είναι η έκθεση σχεδίων και κόμικς του Meliss κατά την διάρκεια του κινηματογραφικού φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί όπως πάντα στο πολυχώρο πολιτισμού ΙΝΤΕΑΛ από τις 30/9 εως τις 6/10 του 2012.
O δημιουργός Meliss γιορτάζοντας 10 χρόνια στο χώρο της 9ης τέχνης, θα παρουσιάσει ανέκδοτα κόμιξ του και εικονογραφήσεις, από το 2003 έως σήμερα. Διακρίνεται από την πρωτοτυπία των σχεδίων του, την καυστικότητα στο χιούμορ του, τη λεπτή αντίληψη των πραγμάτων. Όντας ιδεολόγος και αισιόδοξος ο ίδιος και τα έργα του αποπνέουν θετική σκέψη με γνώμονα τη σάτιρα ως αντίδοτο στην αντιμετώπιση των καταστάσεων. Πολυτάλαντος και πολύπλευρος έχει ασχοληθεί με e-magazine, με ψηφιακό περιοδικό σε cd/dvd, με site «τρελαμένο» από κινούμενα σχέδια, φωτό και ανέκδοτα, με εβδομαδιαίο κόμικς, με τη μούσα του TEZA...
Στην πρεμιέρα του φεστιβάλ την Κυριακή 30/9 θα προσφέρεται στους θεατές δωρεάν η πρώτη ανθολογία ελλήνων σχεδιαστών χιουμοριστικών κόμιξ «happy Revolver» από την Animatic vision comics shop (το πρώτο comics shop στην Πάτρα).
Παράλληλα στους θεατές του φεστιβάλ, και σε όλη τη διάρκεια του, η Animatic vision comics shop, θα δίνει κάρτες έκπτωσης εως 20% για αγορές σε κόμιξ, φιγούρες, μπλουζάκια και άλλα collectibles, από το κατάστημά της στην Ηφαίστου 14 (μεταξύ Ερμού και Αγ. Νικολάου)!
Η Αnimatic Vision (www.animatic-vision.gr) με πρώτο βραβείο επιχειρηματικότητας (στο διαγωνισμό της Νομαρχιακής Επαγγελματικής Ανάπτυξης), είναι το πρώτο δημιουργικό γραφείο στην Πάτρα, με έμφαση στην cartoon αισθητική μέσα από κινούμενα σχέδια, web design και σχεδιασμό εντύπων.
Μελισσαρόπουλος Γιώργος - Meliss (www.meliss.gr )
Γεννήθηκε στην Πάτρα, σπούδασε στο Λονδίνο Εικονογράφηση και Κινούμενο Σχέδιο και έκανε μεταπτυχιακό στην Αθήνα στις multimedia εφαρμογές. Έχει συνεργαστεί με πολλούς Εκδοτικούς οίκους σε Ελλάδα και Εξωτερικό και έχει εκδώσει 6 προσωπικά κόμικς άλμπουμ από την εκδοτική Jemma Press (Σειρά Τέζα). Αυτή τη στιγμή έχει το δημιουργικό γραφείο Animatic vision και δουλεύει στο χώρο της εικονογράφησης, των κόμικς του κινουμένου σχεδίου, της δημιουργίας ιστοσελίδων και web παιχνιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου