Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές Η νεολαία δε σκύβει το κεφάλι



Τα πάντα κάνει το σύστημα για να εκφοβίσει το λαό και την νεολαία μετά την μεγάλη γενική απεργία τις 26 του Σεπτέμβρη. Αφού λοιπόν η αστυνομία έπνιξε στα χημικά, στο ξύλο και στην καταστολή τον αγωνιζόμενο λαό είτε στις προσυγκεντρώσεις είτε κατά τη διάρκεια της απεργιακής πορείας. Βάλθηκε να συκοφαντήσει συλληφθέντες αγωνιστές δημοσιοποιώντας φωτογραφίες και προσωπικά τους στοιχεία.

Μία πρακτική φασιστικής έμπνευσης που στοχοποιεί αγωνιστές και προσπαθεί να τους χρησιμοποιήσει για τον εκφοβισμό ολόκληρης της κοινωνίας. Ενώ στρέφεται συνολικά ενάντια στο λαϊκό κίνημα κάνοντας ξεκάθαρο πως από εδώ και πέρα καμία αντίδραση ενάντια στα σχέδια του ξένου και ντόπιου κεφαλαίου δεν θα είναι ανεκτή.
Στις φωτογραφίες είναι εμφανή τα σημάδια κακοποίησης των συλληφθέντων, προφανώς κατά την διάρκεια της σύλληψης αλλά και κατά την παραμονή τους στα κρατητήρια. Ενώ αξιοσημείωτο είναι πως μιλάμε ακόμα για ανθρώπους που συνελήφθησαν κατά την διάρκεια τοπικών προσυγκεντρώσεων πριν την κεντρική πορεία που όμως αντιμετωπίζονται λες και είναι οι μεγαλύτεροι κακοποιοί. Δεν σταματούν όμως εκεί αφού τους φορτώνουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, ακόμα και για κατοχή ιατρικών μασκών, αλλά και για πράξεις που σύμφωνα με την αστυνομία θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν κατά την διάρκεια της πορείας (μάλλον η αστυνομία έχει και χαρίσματα μάντη) που όμως ακόμα δεν είχαν ακόμα πραγματοποιήσει.
Προφανώς η τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ βάλθηκε να ξεθεμελιώσει κάθε δημοκρατικό δικαίωμα, ακόμα και αστικού χαρακτήρα όπως το τεκμήριο της αθωότητας, αφού οι συλληφθέντες κρίνονται ένοχοι πριν ακόμα δικαστούν. Ενώ προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας καλώντας τους πολίτες να καταδώσουν στην αστυνομία τυχών άλλες πληροφορίες που έχουν για τους συλληφθέντες, αναβιώνοντας τις πρακτικές των δωσίλογων της κατοχής.
Οι Αγωνιστικές Κινήσεις ΑΕΙ-ΤΕΙ καταγγέλλουν τις συγκεκριμένες πρακτικές ενώ βρίσκονται αλληλέγγυες στους αγωνιστές. Στα πρόσωπα των συλληφθέντων δικάζεται όλο το κίνημα αλλά και οι κατακτημένες δημοκρατικές ελευθερίες γι’ αυτό καθήκον κάθε αριστερού, αγωνιστή ή δημοκράτη είναι να είναι στο πλευρό των συλληφθέντων. Η νεολαία και ο λαός δεν θα σκύψουν το κεφάλι αλλά θα συνεχίσουν να αγωνίζονται μέχρι τη νίκη.
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ
• Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες αγωνιστές-Άμεση απελευθέρωσή τους
• Καμία δίωξη εναντίων τους
• Κάτω τα χέρια από τη νεολαία και το λαό
• Κάτω τα χέρια από τις δημοκρατικές ελευθερίες
• Κάτω τα μέτρα ΕΕ-ΔΝΤ-Κυβέρνησης

Αγωνιστικές Κινήσεις ΑΕΙ-ΤΕΙ
28/9/2012



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου